Roberto Mancini Filkor Attilát és saját fiát is jelölte a keretbe

Vágólapra másolva!
2008.01.16. 19:47
Több alapemberét is pihenteti Roberto Mancini a Reggina elleni kupameccsen, így újra lehetőséget kaphat Filkor Attila. A magyar játékos mellett bekerült a keretbe Filippo Mancini is, akit édesapja először hívott fel a nagycsapathoz.
Filkor Attila (balra) pályára léphet az Interben
Németh Ferenc
Filkor Attila (balra) pályára léphet az Interben
Filkor Attila (balra) pályára léphet az Interben
Németh Ferenc
Filkor Attila (balra) pályára léphet az Interben

Az Inter kerete

Kapusok:
22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.
Védők:
16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 40 Ivan Fatics, 47 Marco Filippini.
Középpályások:
5 Dejan Sztankovics, 21 Santiago Solari, 30 Pele', 31 Cesar, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio, 41 Filkor Attila, 43 Daniele Pedrelli, 50 Luca Siligardi.
Csatárok:
17 Filippo Mancini, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 46 Aiman Napoli.
Kijelölte keretét Roberto Mancini, az Internazionale edzője a Reggina elleni Olasz Kupa-mérkőzésre. A milánóiak az első mérkőzésen magabiztos győzelmet arattak, 4-1-re verték ellenfelüket.

A továbbjutás ezzel már szinte biztosan eldőlt, így Mancini megteheti azt, hogy több játékosát is pihenteti. A keretet nézve rengeteg olyan játékost találunk, akik bajnokikon elvétve szerepelnek, most azonban lehetőséget kaphatnak.

Köztük van a csapat magyar játékosa, Filkor Attila is, aki a bajnokságban ugyan még nem, a kupában azonban már kapott lehetőséget.

Debütálhat az együttesben Filippo Mancini is, aki nem más mint az Inter szakvezetőjének fia. A papa először hívta fel az első csapathoz a 17 éves támadót, aki a csapat utánpótlás-gárdájában szerepel.

A mérkőzést csütörtökön 20:30-kor játsszák a Giuseppe Meazza Stadionban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik