Profi ökölvívás: Ha megszámolja Klicsko a pénzt, újra vívunk - Haye

Vágólapra másolva!
2011.07.05. 12:28
David Haye elismeri, hogy a szombati címegyesítő nehézsúlyú profi ökölvívó-mérkőzésen nem volt elég jó, Vladimir Klicsko megérdemelten győzte le, ugyanakkor reménykedik az ismétlés lehetőségében – már csak a megkereshető sok pénz miatt is.

„Jelenleg Vlad a legjobb – ismerte el Haye. – Szeretnék egy újabb lehetőséget ellene. Normál esetben azonnal meg is adná ezt nekem, és talán így is lesz, ha majd meglátja, mennyit kaszált ezzel a találkozóval. Az ökölvívásban a pénz beszél."

A brit bunyós kijelentette: hajlandó akár újra Németországban nekiveselkedni a feladatnak. Elismerte ugyanakkor, hogy szombaton nem rukkolt ki igazán jó produkcióval.

„Nagy volt a szám, de nem tettem mögé a megfelelő teljesítményt. A szombat este mutatott legjobbam sem volt elég – mondta, majd ismét a jövőjéről beszélt. – Három hónapon belül biztosan visszavonulok. Összehoztuk ezt a meccset, mert sok pénzt hozott, és ha Vladimirban is tudatosul, mennyit lehet velem keresni, akkor megcsináljuk újra. Ha október 13. utáni dátumot ajánlanak, azt is megfontolom, hiszen éhes ember nem válogathat. Örülnék, ha ismét kihívhatnám Vladot."

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik