Ökölvívás: már csak Mayweatherön múlik a Pacquiao elleni mérkőzés

Vágólapra másolva!
2010.07.01. 08:31
Bob Arum, a Manny Pacquiaót menedzselő Top Rank vezetője arról tájékoztatta a Yahoo Sports szerkesztőjét, hogy a rajongók által legjobban várt meccs, a  Pacquiao–Mayweather ütközet tárgyalási folyamata lezárult, és állítólag sikerült mindenben megegyezni, ami természetesen magába foglalja az eddigi legnagyobb dilemmákat okozó véletlenszerű doppingteszteket és a pénzelosztást is.

Arum részleteket nem árult el, de elmondása szerint a végső ajánlatot már megtették, és jelenleg ők is, illetve a Mayweathert képviselő Golden Boy Promotions is arra vár, hogy maga az érintett rábólintson a feltételekre.

„Szerintem az egyetlen kérdés csak az, hogy Mayweather készen áll-e. Lehet, hogy azt mondja majd, hogy az idei egy mérkőzése már megvolt, és akkor az egészet átcímkézhetjük a jövő évre. Talán ezzel fog majd előjönni, nem tudom. De ez most már csak rajta múlik. Az emberei szeretnék, ha igent mondana. Ha Mayweather ringbe akar lépni novemberben, akkor lesz meccs. Július közepéig kell döntenie. Nem fogunk a végtelenségig várni rá" – nyilakozta Arum.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik