Találatok a Spotify címkére

Találatok száma: 7

Spotify: ezeket a számokat hallgatja Nikolics Nemanja a meccsek előtt

2021-02-23 15:19:32

Új sorozatot indítunk el a Nemzeti Sport Online-on: magyar sportolók mutatják meg, milyen zenéket hallgatnak a hétköznapokban és a fontos meccsek, események előtt. Az NSO Spotify-oldalán most Nikolics Nemanja, a Mol Fehérvár FC magyar válogatott támadója következik.

magyar válogatott Spotify Nikolics Nemanja NSOSpotify Mol Fehérvár FC Fehérvár

Spotify: ezeket a számokat hallgatja Nagy Ádám a meccsek előtt

2021-02-17 15:53:21

Új sorozatot indítunk el a Nemzeti Sport Online-on, magyar sportolók mutatják meg, milyen zenéket hallgatnak a hétköznapokban és a fontos meccsek, események előtt. Az NSO Spotify-oldalán most Nagy Ádám, a Bristol City magyar válogatott középpályása következik.

magyar válogatott légiósok Spotify Nagy Ádám NSOSpotify Bristol City

Spotify: ezeket a számokat hallgatja Liu Shaolin Sándor a versenyek előtt

2021-02-08 15:08:51

Folytatódik Spotify-sorozatunk, melyben magyar sportolók mutatják meg, milyen zenékkel hangolódnak a legfontosabb meccsekre, eseményekre. Most Liu Shaolin Sándor, olimpiai bajnok gyorskorcsolyázónk mutatja meg, milyen számokkal pörög fel, mielőtt a jégre lép.

gyorskorcsolya Spotify Liu Shaolin Sándor

Spotify: ezeket a számokat hallgatja Marco Rossi a meccsek előtt

2021-02-01 15:09:01

Folytatódik Spotify-sorozatunk, melyben magyar sportolók mutatják meg, milyen zenékkel pörögnek fel a legfontosabb meccsekre, eseményekre. Ezúttal kicsit eltérünk a megszokottól, hiszen a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya mutatja meg, melyik zenékkel hangolódik a mérkőzésekre.

zene magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott magyar foci Spotify Marco Rossi

Spotify: ezeket a számokat hallgatja Kapás Boglárka a versenyek előtt

2021-01-25 15:15:15

Folytatódik Spotify-sorozatunk, melyben magyar sportolók mutatják meg, milyen zenékkel hangolódnak a legfontosabb meccsekre, eseményekre. Most Kapás Boglárka, olimpiai bronzérmes úszónk mutatja meg, milyen számokkal pörög fel mielőtt a vízbe ugrik.

úszás zene Spotify Kapás Boglárka

Spotify: ezeket hallgatja a kézi-vb-n Bánhidi Bence

2021-01-23 16:12:16

Folytatódik Spotify-sorozatunk, melyben magyar sportolók mutatják meg, milyen zenékkel hangolódnak a legfontosabb meccsekre, eseményekre. Most a magyar válogatott kézilabdázója, Bánhidi Bence küldte el a lejátszási listáját az egyiptomi kézi-vb-ről!

zene playlist lejátszási lista kézilabda kézi-vb Spotify

Spotify: ezeket a számokat hallgatja Szalai Attila a meccsek előtt

2021-01-19 15:39:11

Új sorozatot indítunk el a Nemzeti Sport Online-on, melyben magyar sportolók mutatják meg, milyen zenéket hallgatnak a hétköznapokban és a fontos meccsek, események előtt. Az NSO Spotify-oldalát a nemrég a Fenerbahcéhoz igazoló Szalai Attilával nyitjuk meg, aki elküldte a lejátszási listáját, ami a Fener öltözőjében is pörög majd nála!

zene lejátszási lista Szalai Attila Spotify NSOSpotify Fenerbahce