Találatok a pedofil címkére

Találatok száma: 3

Anglia: kirúgta a Bradford a játékosát, miután pedofíliával vádolták meg

2020-02-24 20:01:47

Gyermekkel folytatott szexuális tevékenységgel vádolták meg Tyrell Robinsont, az angol negyedosztályú Bradford City labdarúgóját – a klub közleményben tudatta, hogy szerződést bontottak a játékossal.

pedofil Tyrell Robinson Bradford City Bradford

Videó: rátámadt az apuka a lányait molesztáló Nassarra

2018-02-02 17:03:16

Mint beszámoltunk róla, 40 és 175 év közötti letöltendő börtönbüntetésre ítélték Larry Nassart, az amerikai női tornászválogatott és a Michigan State University volt sportorvosát. Nassar legalább 158 nőt – döntő többségben fiatalkorút és kiskorút – molesztált. Az egyik apuka azonban úgy gondolta, a büntetés nagyon kevés…

torna szexuális zaklatás pedofil molesztálás bíróság Randall Margraves

Torna: az ítélet 175 év börtön; véget ért a sportvilág legmocskosabb ügye

2018-01-24 18:10:03

A szerdai nappal véget ért a sportvilág alighanem legtöbb áldozatot követelő szexuális zaklatási ügye: 40 és 175 év közötti letöltendő börtönbüntetésre ítélték Larry Nassart, az amerikai női tornászválogatott és a Michigan State University volt sportorvosát. Nassar legalább 158 nőt – döntő többségben fiatalkorút és kiskorút – molesztált, és könnyen elképzelhető, hogy fiú áldozatokat is szedett. Egy másik ügyben korábban jogerősen 60 év börtönre ítélték. Évtizedekig dolgozhatott háborítatlanul, holott már az 1990-es évek végén is érkeztek ellene bejelentések. Élve nem szabadulhat a börtönből, de az ügy számtalan etikai és felügyeleti kérdést is felvet, valamint alapjaiban rengeti meg a tornasportot.

ítélet Ónodi Henrietta torna szexuális zaklatás pedofil molesztálás