Találatok a parlament címkére

Találatok száma: 5

Ünnep: példátlan összefogás a Parlamentben a sport miatt

2017-12-14 16:54:17

Az Országgyűlésben képviselőcsoporttal rendelkező pártok között olyan példátlan összefogás jött létre, ami ritka a magyar belpolitikában – mondta Dúró Dóra, az Országgyűlés sportért is felelős kulturális bizottságának jobbikos elnöke csütörtökön a magyar sport ünnepnapjairól elfogadott ötpárti határozatról.

magyar sport napja Parlament

A Torino csapatának mezében ült a parlamentben az ír politikus

2014-01-31 12:51:35

Egy ír parlamenti képviselő, Mick Wallace nagy rajongója a Serie A-ban szereplő Torino együttesének és ezt nem is titkolja: a minap a Juventus kistestvérének bordó mezében jelent meg az országgyűlés színe előtt. Ráadásul nem először! Rajta kívül mindenki öltönyben és nyakkendőben érkezett, de a Torino idei mezének van fehér gallérja, így a kollégáknak egy rossz szavuk sem lehetett.

parlament Torino Serie A Mick Wallace

Anti-Klicsko törvényt hoztak Ukrajnában

2013-11-11 15:23:58

Ukrajna elnöke, Viktor Janukovics látva Vitalij Klicsko izmait és politikai hatalmát, összerezzent egy picit, így a jövőbeli problémák elkerülése végett, a fightnews.com értesülései szerint hozott gyorsan egy törvényt, amely értelmében az a személy, akinek állandó tartózkodási joga van egy másik országban, annak hivatalosan nem számít állandó lakhelyéül Ukrajna. Márpedig ez alapvető feltétele lenne az elnöki székért való indulásnak.

választások profi boksz parlament Vitalij Klicsko Viktor Janukovics Ukrajna

Sportpolitika: megállapodás a kiemelt sportágak vezetőivel

2013-07-09 11:08:43

Megállapodást írt alá kedden a Parlamentben a 16 kiemelt sportági szövetség vezetőjével Orbán Viktor miniszterelnök, aki az ünnepségen hangsúlyozta: a megállapodás garancia arra, hogy egy eredményes magyar versenyzőnek vagy edzőnek se kelljen megélhetési okokból külföldön sportolnia.

sportpolitika Parlament Orbán Viktor

Dakar 2008: a Kossuth téren elbúcsúztatták a magyar indulókat

2008-01-04 00:00:09

Péntek reggel a Kossuth téren elbúcsúztatták a 2008-as Dakar-ralin résztvevő magyar indulókat. A piros-fehér-zöld színeket képviselő valamennyi egység felvonult a Parlament előtt és a pár száz fős közönség kedvéért még a motorok is felbőgtek.

Dakar-rali 2008