Találatok a MLSZ címkére

Találatok száma: 2438

NB I: az MLSZ egy zárt kapus meccsre büntette a Honvédot

2022-11-03 18:33:23

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy zárt kapus mérkőzésre kötelezte a Honvédot szurkolóinak zalaegerszegi viselkedése miatt – derül ki az mlsz.hu-ról, a fegyelmi bizottság november 3-i ülésén született határozatokat összegző közleményből.

fegyelmi határozatok ZTE Ricardo Moniz MLSZ Iváncsa Budapest Honvéd

Gyász: elhunyt az FTC KEK-döntős labdarúgója, Eipel Ferenc

2022-10-29 19:38:56

Életének 74. évében elhunyt Eipel Ferenc, a Ferencváros MK-győztes, bajnoki ezüstérmes, KEK-döntős labdarúgója – számolt be róla a fradi.hu.

gyász MLSZ Ferencváros FTC Eipel Ferenc

ZTE: nem fellebbeznek Moniz eltiltása miatt, de iránymutatást kérnek

2022-10-28 18:25:50

Mint ismert, a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy hónapra eltiltotta a kispadtól és az edzések vezetésétől is Ricardo Monizt, a ZTE FC vezetőedzőjét, aki a Honvéd elleni bajnokin a rasszista szurkolói megnyilvánulásokat hallva lehívta csapatát a pályáról – a kérdés az, hogy a hétköznapokon miért nem dolgozhat a holland tréner.

Zalaegerszeg ZTE Ricardo Moniz NB I MLSZ

MLSZ: szektorbezárással büntették az FTC-t és a Kazincbarcikát is

2022-10-28 11:47:10

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága összevont eljárás után a Groupama Aréna „B3-as” szektorának lezárásával büntette az FTC-t a Kecskemét elleni idegenbeli és a DVSC elleni hazai mérkőzésein történt, a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekmények miatt, emellett a zöld-fehérek pénzbüntetést is kaptak. A FEB az NB II-es Kazincbarcikát is szektorbezárással büntette a ZTE elleni Magyar Kupa-mérkőzésen történt rasszista megnyilvánulások miatt.

Újpest fegyelmi határozatok ZTE MLSZ Kazincbarcika Ferencváros

Újpest: döntött az MLSZ Véber György ügyében – hónapokra eltiltották

2022-10-28 09:37:19

Több hónapra eltiltotta a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) az Újpest U19-es csapatának vezetőedzőjét, Véber Györgyöt sportszakemberhez nem méltó magatartásáért. Mint ismert, Véber csapata egyik mérkőzésén minősíthetetlen stílusban beszélt és obszcén, trágár szavakkal illette utánpótláskorú játékosait, amiről videó is készült.

Újpest fegyelmi határozatok Véber György Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ

MLSZ: Moniz a legenyhébb kiszabható szankciót kapta – közlemény

2022-10-26 16:54:34

Mint arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága október 25-i ülésén egy hónapra eltiltotta Ricardo Monizt, a Zalaegerszeg vezetőedzőjét minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől. Az MLSZ most a hivatalos honlapján indokolta a döntést. 

magyar futball Zalaegerszeg ZTE Ricardo Moniz Magyar Labdarúgó-szövetség MLSZ

ZTE: „A játékosok és a klub munkatársai a vezetőedző mellett állnak”

2022-10-25 23:22:35

A ZTE FC a hivatalos honlapján reagált arra, hogy Ricardo Moniz vezetőedző kedden egy hónapos eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától. 

rasszizmus ZTE Ricardo Moniz NB I MLSZ Dragóner Attila

MLSZ: egy hónapra eltiltották Ricardo Monizt – hivatalos

2022-10-25 17:14:27

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága október 25-i ülésén egy hónapra eltiltotta Ricardo Monizt, a Zalaegerszeg vezetőedzőjét minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől – tudtuk meg kedd délután az MLSZ hivatalos honlapjáról.

rasszizmus fegyelmi határozatok ZTE Ricardo Moniz MLSZ Budapest Honvéd

NB II: elkészült a magas energiárak miatt módosított meccsprogram

2022-10-25 15:35:24

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség engedélyezte a korábbi meccsidőpontokat az NB II-ben, hogy a résztvevő csapatok spórolni tudjanak a rezsiköltségeken.

NB II MLSZ

NB I, NB II: az MLSZ is reagált a rasszista megnyilvánulásokra

2022-10-23 19:09:32

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) is reagált a hétvégi, rasszista incidensekre, amelyek a ZTE FC–Budapest Honvéd labdarúgó NB I-es mérkőzésen, illetve az MTK Budapest–BFC Siófok NB II-es bajnoki meccs után történtek. A szervezet leszögezi, a fegyelmi bizottság a legszigorúbban büntetheti a cselekményt.

rasszizmus ZTE FC Siófok NB I NB II MTK MLSZ

MLSZ: UEFA-díjra jelölték a Hátsó füves futballmentő túrát

2022-10-20 11:18:13

A Magyar Labdarúgó-szövetség Grassroots osztálya a részben a Nemzeti Sport szervezésében megvalósult Hátsó füves futballmentő túrát jelölte az Európai Labdarúgó-szövetség Grassroots Awards díjára a „legjobb társadalmi kezdeményezés” kategóriában.

UEFA MLSZ Hátsó füves

NB II: az MLSZ engedélyezi a korábbi meccsidőpontokat, halasztásokat

2022-10-20 14:14:48

A Magyar Labdarúgó-szövetség megértően állt az NB II-es csapatok kezdeményezéséhez, azaz engedélyezi a mérkőzések korábbi megrendezését, esetleges halasztását, hogy ezzel is spórolhassanak a rezsiköltségeken.

Sipos Jenő NB II MLSZ

Újpest: nagy a felháborodás, az MLSZ is vizsgálja Véber György trágár kirohanását – videó

2022-10-11 13:15:54

A Magyar Labdarúgó-szövetség azonnali hatállyal vizsgálatot rendelt el az Újpest–MTK U19-es meccsen történtekkel kapcsolatban. A mérkőzés felvételeinek tanúsága szerint Véber György, az újpesti csapat edzője elfogadhatatlan stílusban, trágár módon kiabált saját utánpótláskorú játékosaival – írta Twitter-oldalán az MLSZ.

Újpest Véber György MLSZ

NB I: négymeccses eltiltást kapott a Honvéd futballistája

2022-10-04 19:16:17

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága négy mérkőzésre eltiltotta Christian Gomist, a Budapest Honvéd játékosát.

Sós Bence NB I MLSZ Debrecen Christian Gomis Budapest Honvéd

Válogatott: „Dzsudzsák Balázs megérdemli a búcsúmeccset”

2022-09-30 18:20:40

Szabó Gergő, a magyar labdarúgó-válogatott sajtófőnöke volt a Sport TV Mai helyzet című műsorának a vendége. Arról is beszélt, hogy miért érdemli meg Dzsudzsák Balázs, hogy Görögország ellen legyen egy búcsúmérkőzése a válogatottban.

magyar válogatott MLSZ Dzsudzsák Balázs

NB I: elkészült a 14–16. forduló részletes programja

2022-09-29 10:11:35

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága csütörtök délelőtt elkészítette a labdarúgó NB I 14–16. forduló közötti hivatalos menetrendjét. A mérkőzéseket november 5. és 13. között rendezik. Két bajnoki egy időben lesz: a DVSC–Mezőkövesd és a Ferencváros–Paks. A 16. forduló után téli szünetre vonulnak a csapatok, január végén indul újra a bajnokság.

menetrend labdarúgás NB I 16. forduló NB I 15. forduló NB I 14. forduló NB I

NL: a Puskás Aréna Parkban már negyed héttől programok várják a szurkolókat

2022-09-26 08:35:50

Ma este a magyar labdarúgó-válogatott Olaszországot fogadja a csoport első helyéről döntő mérkőzésen a Nemzetek Ligája A-ligájában. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a meccs előtti napon ismét informálta a szurkolókat. A tájékoztatót tartalmi változtatás nélkül közöljük.

olasz válogatott magyar válogatott labdarúgás Puskás Aréna Olaszország Nemzetek Ligája

Válogatott: jegyüzérek tízszeres áron adnak el jegyet a magyar–olaszra

2022-09-23 17:57:03

A magyar labdarúgó-válogatott remek Nemzetek Ligája-szereplése miatt megnövekedett érdeklődést kihasználó jegyüzérek az eredeti ár tízszeresét kérik el a hétfői Magyarország–Olaszország mérkőzésre, de az MLSZ nem tehet semmit – írja a g7.hu weboldal.

magyar válogatott jegyértékesítés jegyek Puskás Aréna Olaszország MLSZ

NL: csak kinyomtatott jeggyel mehetnek be a szurkolók a lipcsei stadionba

2022-09-20 14:01:55

Csak kinyomtatott, papíralapú érvényes jeggyel léphetnek be a magyar szurkolók a lipcsei stadionba pénteken, ahol 20.45 órától rendezik a Németország–Magyarország labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzést – írja az MTI.

német válogatott magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája MLSZ

Puskás Akadémia: Corbu elfogadta a román válogatott meghívót

2022-09-16 11:08:48

Elfogadta a román válogatott meghívót Corbu Marius, a Puskás Akadémia 20 éves középpályása, akinek a FIFA szabályai szerint további három évet kellene várnia arra, hogy a magyar nemzeti csapatban szerepeljen.

román válogatott Puskás Akadémia MLSZ Corbu Marius