Találatok a Millennium-csapat címkére

Találatok száma: 17

Vízi: kétnapos Masters Strandvízilabda Kupa a Margitszigeten

2020-07-30 16:18:47

A férfi vízilabda Magyar Kupa augusztus 12-13-án sorra kerülő négyes döntőjének keretében kétnapos Masters Strandvízilabda Kupát rendeznek a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.

vízilabda Millennium-csapat Margitsziget

Vízilabda: Húsz év múlva is nehéz lesz, hogy nem az olimpiára készülök – Kiss

2019-09-01 11:50:37

Az NSO Tv Kiss Gergellyel beszélgetett a szombati búcsúmeccse előtt. A háromszoros olimpiai bajnok elmondta, mennyire nehéz volt meghoznia döntését, hogy végleg abbahagyja a profi vízilabdát. Kiss mellett megszólalt Kásás Tamás, Steinmetz Barnabás, valamint a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Kemény Dénes is.

férfi vízilabda Steinmetz Barnabás Millennium-csapat Kásás Tamás Kiss Gergely Kemény Dénes

Vízilabda: a Millennium Masters legyőzte az oroszokat – galéria

2019-08-30 22:00:35

Rengeteg néző, kitűnő hangulat, és a közelmúlt magyar vízilabdacsillagai – minden adva volt a valódi sportági ünnephez a Duna Arénában. A kétnapos All Star Fesztivál egyik legjobban várt eseménye a Millennium Masters fellépése volt, a magyar sztárgárda ezúttal a 2000-es sydneyi olimpia döntőjét ismételte meg az oroszok masterscsapata ellen.

férfi vízilabda Millennium-csapat Millennium Masters

Vízilabda: újrajátsszák a sydneyi olimpia férfi döntőjét

2019-06-13 15:52:16

A sydneyi olimpia magyar–orosz férfi vízilabdadöntőjének visszavágóját is lejátsszák az augusztus 30–31-én a Duna Arénában, aWater Polo All Star Festivalon.

olimpia férfi vízilabda Millennium-csapat

Valami a régiből: ahogyan Kásás passzolt, Kiss Gergely lőtt...

2018-07-31 21:55:58

Nagyszerű hangulatú gálameccset játszott a telt házas Duna Arénában a Millennium Masters az egykori legnagyobb ellenfelek alkotta világválogatott ellen.

vízilabda magyar férfi vízilabda-válogatott Millennium-csapat Millennium

Vízi: vidáman telt a Millennium Masters edzése – képgaléria

2018-07-30 21:09:24

A Millennium Masters csapata férfi vízilabdacsapata a keddi XIXO Waterpolo All Star-gála előtt hétfő délután közönségtalálkozóval egybekötött nyilvános edzést tartott a Duna Arénában, amelynek jegybevételét jótékony célra fordítják a szervezők. Nézzék meg Koncz György legjobb fotóit az eseményről!

vízilabda képgaléria galéria Millennium-csapat Millennium Masters

Vízilabda: 16 olimpiai bajnok ugrik medencébe a keddi All Star-gálán

2018-07-30 18:31:42

Tizennégy magyar és két külföldi olimpiai bajnok pólós ugrik medencébe a Duna Arénában a keddi XIXO Waterpolo All Star-gálán, amelynek keretében este 8 órától a Millennium Masters csapata mérkőzik meg az egykori nagy ellenfelekből összeállt világválogatottal.

vízilabda Millennium-csapat Millennium Masters

Férfi vízi: ismét vízbe száll a Millennium csapat

2018-04-05 11:56:40

Ismét vízbe száll az olimpiai bajnok magyar vízilabdázókból álló Millennium Masters nevű csapat, amely július 31-én a Duna Arénában megmérkőzik a korábbi legnagyobb ellenfelekből álló világválogatottal.

férfi vízi Millennium-csapat

Masters-vb: így szurkoltak perzsául az iráni fiatalok a Millenniumnak!

2017-08-13 01:16:39

Iráni és magyar zászlóval a kezükben szurkoltak a Zandzsan fiatal vízilabdázói a Millennium csapatnak a masters-vb elődöntője alatt. Utána pedig az NSO Tv kedvéért megmutatták, hogyan kell szurkolni perzsa nyelven. A csapat Kiss Gergely és Molnár Tamás meghívására edzőtáborozik Magyarországon. 

vízilabda iráni vízilabda Millennium-csapat Masters-világbajnokság

Masters-vb: Märcz Tamás kislánya szerint a Millennium nyeri az aranyérmet

2017-08-12 23:24:56

Az Oázis felett aratott 19–8-as győzelmével bejutott a masters-világbajnokság döntőjébe az olimpiai bajnokokkal felálló Millennium csapat. Gergely István az elődöntőről, a döntőről, az együttes jövőjéről és a közönségről is beszélt az NSO Tv-nek. Kiss Gergelyt mindezek mellett lányairól is kérdeztük, Märcz Tamás kislánya, Lora pedig apukájával együtt nyilatkozott nekünk. 

vízilabda Märcz Tamás Millennium-csapat Masters-világbajnokság Kiss Gergely Gergely István

Varga Zsolt: Félelmetes volt, ahogy Tomi előkészítette nekem a labdát

2017-08-12 05:29:30

A Millennium-csapat Darkside elleni negyeddöntőjében a tizenkettedik magyar gól láttán a közönség tapsviharban tört ki, sőt, valaki egyenes a budapesti Masters-világbajnokság góljának nevezte. A találatot jegyző Varga Zsolt szerint nem elsősorban az ő mozdulata kápráztatta el a szurkolókat, hanem a gólpasszt adó Kásás Tamásé. Utóbbi zsenialitását jelzi, hogy a játékostárs sem látta, mit művel a labdával. Fodor Rajmundnak mindkét gyermeke a lelátón drukkol a meccseken, Nadine még emlékszik arra, amikor édesapja aktívan vízilabdázott, a szintén a pólóval kacérkodó Damiánnak azonban ez most nagyon nagy élményt jelent. 

vízilabda Varga Zsolt Millennium-csapat Masters-világbajnokság Kásás Tamás Fodor Rajmund

Vízilabda: Kiss Gergely folytatja, Szécsi Zoltán abbahagyja, de...

2017-08-10 22:15:35

Olimpiai bajnok pólósaink közül a legtöbben a sport, a vízilabda mellett maradtak aktív pályafutásuk befejezése után. A FINA masters-világbajnokságon Millennium néven induló csapat pénteken már az elődöntőért játszik, és az NSO Tv a csütörtöki edzésen látogatta meg a világklasszisokat. A második részben Kiss Gergely, Szécsi Zoltán, Varga Tamás és Vári Attila beszél arról, hogy mivel foglalkozik a hétköznapokban.

vízilabda Vári Attila Varga Tamás Szécsi Zoltán Steinmetz Barnabás Millennium-csapat

Kásás Tamás: Sokat utazgatok, van egy éttermem a Komjádi Uszoda mellett

2017-08-10 21:04:36

Olimpiai bajnok pólósaink közül a legtöbben a sport, a vízilabda mellett maradtak aktív pályafutásuk befejezése után. A FINA masters-világbajnokságon Millennium név alatt induló csapat pénteken már az elődöntőért játszik, az NSO TV a csütörtöki edzésen látogatta a meg a világklasszisokat. Az első részben Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kósz Zoltán és Steinmetz Barnabás beszél arról, mivel foglalkozik a hétköznapokban. 

vízilabda Steinmetz Barnabás Millennium-csapat Masters vb Kósz Zoltán Kásás Tamás