Találatok a Mikler Roland címkére

Találatok száma: 306

Férfi kézi: Jól hangzik, de a helyén kell kezelni – Mikler

2021-05-03 07:27:59

A magyar férfi kézilabda-válogatott egyik kulcsjátékosa, a kapus Mikler Roland értékelte az Eurokupa-győzelmet, és elmondta, miért sikeres ez a fiatal csapat.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eurokupa Nagy László Mikler Roland

Férfi kézi MK: A kupagyőzelemmel szebbé tehetnénk az idényünket – Mikler Roland

2021-04-11 23:03:25

A Mol-Pick Szeged a Veszprémi KKFT 41–21-es legyőzésével jutott be a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjébe. A mérkőzés után Mikler Roland, Borut Mackovsek, illetve Vajda Huba értékelt. 

férfi kézilabda Magyar Kupa Veszprémi KKFT Vajda Huba Mol-Pick Szeged Mikler Roland Borut Mackovsek

Férfi kézi-vb: Ehhez nyugodtan adhatjuk a nevünket – Gulyás István

2021-01-30 00:22:31

Gulyás István, az egyiptomi világbajnokságot ötödik helyen záró férfiválogatottunk szövetségi kapitánya szerint a sportágban odafigyelnek, készülnek ránk – tényezővé váltunk a világ kézilabdatérképén

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2021 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb

Férfi kézi-vb: Mikler, Lékai és Bánhidi sem játszik a spanyolok ellen

2021-01-25 17:23:02

A magyar férfi kézilabda-válogatott 20 fős keretéből Bánhidi Bencét, Lékai Mátét, Mikler Rolandot és Rodríguez Pedrót nem nevezte a Spanyolország elleni világbajnoki középdöntős mérkőzésre a szakmai stáb – számolt be róla a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) a Facebook-oldalán.

spanyol férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2021 férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb

Férfi kézi-vb: „Eddig a magyarok tették rám a legmélyebb benyomást”

2021-01-25 14:39:13

Meglehetősen hízelgő véleményt fogalmazott meg az egyiptomi világbajnokságon már biztosan negyeddöntős magyar férfi kézilabda-válogatottról Veszelin Vujovics, a szlovén nemzeti együttes korábbi szövetségi kapitánya, aki amellett, hogy a mieinknek drukkol, úgy véli, jelenleg Bánhidi Bence a világ legjobb beállója.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda Veszelin Vujovics Mikler Roland

Férfi kézi-vb: Ráírok majd Corralesre, mit fog védeni – Lékai Máté

2021-01-24 15:53:18

Vitathatatlanul jó a hangulat a magyar férfi kézilabda-válogatott háza táján, s ez nyilván annak is betudható, hogy a csapat eddig ötből öt meccset nyert az egyiptomi világbajnokságon, s az utolsó középdöntős mérkőzéstől függetlenül már ott van a negyeddöntőben. Bár lehetséges, hogy a spanyolok ellen több szerepet kapnak azok, akik eddig kevesebbet játszottak, ettől még a győzelem lesz a cél. 

negyeddöntő férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézi-vb Spanyolország Nagy László Mikler Roland

Férfi kézi-vb: „Kiengedtünk a nagy előny birtokában, de idejében észhez tértünk”

2021-01-21 19:36:58

Újabb két ponttal gazdagodott a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután 29–23-ra legyőzte Brazíliát az egyiptomi világbajnokság középdöntőjében. A mérkőzés után Gulyás István szövetségi kapitány mellett Sipos Adrián, Mikler Roland és Sunajko Stefan értékelt az M4 Sportnak.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézi-vb Sunajko Stefan Sipos Adrián Mikler Roland

Férfi kézi-vb: „Uruguay ellen felszabadultan kell játszanunk”

2021-01-16 13:47:21

A magyar férfi kézilabda-válogatott a Zöld-foki-szigetek elleni 34–27-es győzelemmel kezdte az egyiptomi világbajnokságot. A mérkőzés másnapján Gulyás István, Nagy László, illetve Mikler Roland és Nagy Bence válaszolt az újságírói kérdésekre. 

férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézi-vb Zöld-foki-szigetek Uruguay Nagy László Nagy Bence

Férfi kézi-vb: Akik nem játszottak, azokat féltettük a vírustól – Gulyás István

2021-01-15 22:46:45

A magyar férfi kézilabda-válogatott 34–27-re legyőzte az újonc Zöld-foki-szigeteket, így sikerrel kezdte a szereplését a 2021-es egyiptomi világbajnokságon. A találkozó után Ancsin Gábor, Mikler Roland, Győri Mátyás és Gulyás István szövetségi kapitány értékelt.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2021 férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb Zöld-foki-szigetek

Férfi kézi-vb: Nem bánnám, ha minél tovább Egyiptomban kellene maradni – Mikler

2021-01-14 10:52:04

Megérkezett és a kötelezően előírt PCR-tesztet követően elfoglalta szállását Egyiptomban a magyar férfi kézilabda-válogatott, amelynek csapatkapitánya, Mikler Roland szerint csak úgy érheti el célját ezen a világbajnokságon, ha nem foglalkozik a körülményekkel.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2021 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézi-vb Nagy Bence

Férfi kézi-vb: az első nyolc közé kerülés a célja a magyar válogatottnak

2021-01-12 15:14:54

Január 13-án kezdődik az egyiptomi 2021-es férfi kézilabda-világbajnokság. A magyar válogatott pénteken kezdi meg a szereplését a Zöld-foki-szigetek ellen. A szerdai elutazás előtt sajtótájékoztatón beszélt a várakozásokról Gulyás István szövetségi kapitány, Nagy László, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöke, valamint Lékai Máté és Mikler Roland. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb Nagy László

Férfi kézi: Nem foglalkozom azzal, ki ül a kispadon – Mikler

2020-11-28 09:24:15

Az Elverum ellen 17 védést bemutató Mikler Roland nem tudja, mire képes a Szeged a BL-ben, mert a koronavírus eddig mindig közbeszólt.

kézilabda férfi kézilabda Nagy Tibor Mol-Pick Szeged Mikler Roland Bodó Richárd

Mikler Roland: Ez volt az elmúlt időszak legjobb döntése

2020-09-30 18:18:03

Szeptember 20-án töltötte be a 36. életévét Mikler Roland, aki tizenegy világversenyen, több mint kétszáz mérkőzésen állt a magyar férfi kézilabda-válogatott kapujában. A Mol-Pick Szeged kapusával az idei Európa-bajnokságról, az olimpiáról, a válogatottról, a két magyar élcsapatról és a családjáról beszélgettünk.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Mikler Roland

Hősiesen helytállt a Kielce otthonában a Mol-Pick Szeged

2020-09-23 18:07:22

A kilenc alapemberét nélkülöző Mol-Pick Szeged ugyan három góllal kikapott a Kielce vendégeként a Bajnokok Ligája 2. fordulójában, ám megmutatta, remekül tud alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

online! közvetítés kézilabda koronavírus férfi kézi BL Mol-Pick Szeged

Férfi kézi BL: hat veszprémit és négy szegedit jelöltek az álomcsapatba

2020-05-25 18:03:15

Annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt félbeszakított 2019–2020-as idény négyes döntőjét csak idén decemberben rendezik meg, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján közzétette a férfi Bajnokok Ligája álomcsapatának bő keretét, amelyből kikerül majd a végső együttes. A nyilvános szavazás május 26-án, kedden veszi kezdetét.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Szita Zoltán

NSO-tanóra: Mikler Roland ezúttal a DJ-pultnál oktatott

2020-05-12 16:17:54

A Nemzeti Sport Online-nál úgy döntöttünk, a magunk módján szeretnénk kivenni a részünket a távoktatásból, ezért sportolókat, sporthoz közeli személyeket kértünk fel, hogy csatlakozzanak az NSO tanári karához, és tartsák meg a maguk rendhagyó tanóráját. Ezúttal Mikler Rolandon volt a sor, aki nemcsak a kapuban, de a DJ-pult mögött is otthonosan érzi magát.

ének-zene kézilabda NSO-tanóra Mol-Pick Szeged Mikler Roland