Találatok a Mikler Roland címkére

Találatok száma: 331

Férfi kézi NB I: Rosta fel sem fogta, hogy a lövése dönthet a bajnoki címről

2022-06-12 23:31:51

Először fordult elő, hogy a magyar bajnoki cím a döntőben idegenben lőtt több góllal dőlt el a Szeged és a Veszprém között, a meccs hőse, a mindent eldöntő találatot szerző Rosta Miklós csak arra emlékszik, hogy ösztönösen fordult és dobott.

férfi kézilabda NB I Rosta Miklós Pick Szeged Mikler Roland

Férfi kézi: „És Rosta belövi!” – videó a hihetetlen végjátékról

2022-06-11 20:15:01

Mint arról beszámoltunk, a Pick Szeged a hazai vereség után a bajnoki döntő második mérkőzésén győzni tudott a Telekom Veszprém otthonában, és idegenben szerzett több góllal ismét megnyerte a férfi kézilabda-bajnokságot. A mindent eldöntő gólt Rosta Miklós szerezte néhány másodperccel a vége előtt. Íme, a végjáték!

online! közvetítés kézilabda bajnoki döntő férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Telekom Veszprém

Őrületes finálé: a Szeged az utolsó másodpercben nyerte meg a bajnokságot!

2022-06-11 10:01:45

A Pick Szeged a hazai vereség után a bajnoki döntő második mérkőzésén győzni tudott a Telekom Veszprém otthonában, és idegenben szerzett több góllal ismét megnyerte a férfi kézilabda-bajnokságot, először megvédve címét!

online! közvetítés kézilabda bajnoki döntő férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Telekom Veszprém

Férfi kézi NB I: Szegeden elvégeztük, amit kellett – Corrales

2022-06-05 09:13:32

Egy góllal nyert a Telekom Veszprém a bajnoki döntő első mérkőzésén Szegeden, de elképesztő teljesítményt nyújtó kapusa, Rodrigo Corrales szerint óvatosnak kell lenniük, hiszen még nincs a kezükben a trófea.

férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Rodrigo Corrales Pick Szeged Mikler Roland

Cupara földöntúli védései után a Veszprém győzni tudott Szegeden!

2022-04-30 16:31:38

A férfi kézilabda NB I-ben a Veszprém idegenben 29–27-re legyőzte a Szegedet a bajnokság nagy rangadóján.

online! közvetítés férfi kézi NB I Vladimir Cupara Telekom Veszprém Pick Szeged

Kézilabda: Addig jövök a válogatotthoz, amíg hívnak – Mikler Roland

2022-04-18 22:46:11

Az Izrael elleni világbajnoki selejtező visszavágóján 225. alkalommal viselte a címeres mezt a 35 százalékos hatékonysággal védő Mikler Roland, a Pick Szeged és nemzeti csapatunk kapusa, akire ugyan továbbra is számíthat a szakmai stáb, ám szerinte a fiataloké a jövő.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság Pick Szeged Mikler Roland

Férfi kézi BL: látványos Mikler-védések a Zagreb ellen – videó

2022-02-18 13:05:19

Mint ismert, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában a Pick Szeged 26–24-es vereséget szenvedett a PPD Zagreb otthonában. Mikler Roland több nagy bravúrt is bemutatott a mérkőzésen.

kézilabda férfi kézilabda Pick Szeged Mikler Roland

Férfi kézi Eb: A legnagyobb hibát a hollandok ellen követtük el – Mikler

2022-01-18 20:56:01

A csoportkör után véget ért a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság a magyar férfi kézilabda-válogatott számára. Ennek okait röviddel az Izland elleni vereség után Mikler Rolanddal és Bóka Bendegúzzal boncolgatta az NSO Tv. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb Mikler Roland Izland Hollandia

Férfi kézi Eb: Elég abból, hogy mindenki nyomásról beszél – Lékai Máté

2022-01-18 19:54:39

Amint arról beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott Hollandia után kikapott Izlandtól is részben hazai rendezésű kézi Eb-n, így függetlenül a csoport utolsó meccsétől búcsúzik a tornától. Bánhidi Bence és Bodó Richárd sem akart „bírózni” a vereség után, mégis mindketten megtették, míg Lékai Máténak már elege van abból, hogy mindenki nyomásról beszélt a hazai pálya kapcsán. 

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Eb Mikler Roland Lékai Máté Bánhidi Bence

Roland Mikler: Let the young players be frustrated that an old man is the goalkeeper behind them!

2022-01-10 22:01:41

For almost two decades, one of the key players of the Hungarian men's handball national team has been the captain, Roland Mikler, the 37-year-old goalkeeper of Pick Szeged, whose 13th international competition will be the European Men's Handball Championship, which starts this Thursday.

Mikler Roland

Mikler Roland: Frusztrálja csak a fiatalokat, hogy egy öregember véd mögöttük!

2022-01-10 22:01:41

Majd’ két évtizede válogatottunk egyik legbiztosabb pontja a mieink csapatkapitánya, a Pick Szeged 37 éves kapusa, Mikler Roland, akinek a csütörtökön kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokság lesz immár a 13. világversenye.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézi Eb Zubai Szabolcs Nagy László

Videó: Mikler Roland tárlatvezetésével nézze meg, hol készül az Eb-re a kéziválogatott

2022-01-03 20:37:04

A Telki edzőközpont, amiről elsőre mindenkinek a labdarúgó-válogatott főhadiszállása ugorhat be, most azonban a legjobb magyar kézilabdázók vették birtokukba, hogy készüljenek az alig több mint egy hét múlva kezdődő Európa-bajnokságra. Az NSO Tv stábjának Lékai Máté és Bodó Richárd mesélte el, hogyan érzik magukat Telkiben, míg Mikler Roland körbe is vezetett minket a komplexumban. Videónkban megnézhetik, hol esznek, hol és hogyan lazítanak, illetve hol edzenek a válogatott tagjai.

videó magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb NSO Tv

Karácsony: a Dárdai família összegyűlik; Szász-Kovács Emese kacsát süt

2021-12-21 14:04:34

A karácsony mindenki számára az év egyik, ha nem a legfontosabb időszaka. De hogyan töltik el ezt a pár napot sportolóink? Mikler Roland, Szász-Kovács Emese, Papp Kristóf, Major Sámuel, Szabó Alpár és ifj. Dárdai Pál mesélt erről az NSO Tv-nek.

videó karácsony ifj. Dárdai Pál Szász-Kovács Emese Szabó Alpár Papp Kristóf

Férfi kézilabda: Mikler és Bodó hosszabbított a Szegeddel

2021-12-20 10:45:17

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy szerződést hosszabbított Mikler Rolanddal és Bodó Richárddal.

szerződéshosszabbítás kézilabda férfi kézilabda Pick Szeged Mikler Roland Bodó Richárd

Férfi kézi Eb: Itthon játszunk, ehhez talán még az olimpia sem fogható – Mikler

2021-12-17 01:28:57

Bár még többféle elképzelés létezik arról, hogy milyen lesz húszezer magyar szurkoló előtt pályára lépnie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak az Európa-bajnokságnak otthont adó új budapesti arénában, abban a csapatból biztosan mindenki egyetért Mikler Rolanddal, hogy felejthetetlen élmény. Ligetvári Patrikon már akkor eufória lett úrrá, amikor a főpróbán belépett a pályára. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb budapesti kézilabda aréna Nagy László Mikler Roland