Találatok a helikopter címkére

Találatok száma: 16

Videó: Gascoigne lazán táncolt, majd helikopterből ugrott vízbe

2021-03-17 16:01:00

Ki emlékszik még az angol futball-legendára, Paul Gascoigne-ra? Az 53 éves egykori játékos évekkel ezelőtt borzalmas állapotban volt, egyszer úgy kapták lencsevégre, hogy egy szál kabátban szállt ki az autójából. Mára azonban olyannyira összeszedte magát, hogy az olasz Celeb vagyok, ments ki innen című televíziós műsorban is szerepet kapott. Nem is untatta a nézőket – írja a Sport Bible.

videó tánc helikopter Paul Gascoigne Anglia

Giro d'Italia: helikopter okozott súlyos balesetet

2020-10-07 12:35:34

Egy helikopter okozta léghullám miatt a pályára került akadályban bukott és szenvedett súlyos sérüléseket a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny keddi negyedik szakaszán a Vini Zabu-KTM csapat két versenyzője.

kerékpár helikopter Luca Wackermann Giro d’Italia

Videó: a szicíliai utolsó meccsén helikopterrel raboltatta el magát

2019-04-04 17:14:23

Számos példát láthattunk már arra, hogy milyen megható tud lenni, ha valaki befejezi a pályafutását. Általában a mérkőzés vége fele lecserélik a visszavonuló játékost, aki könnyekig hatódik, a nézők pedig állva tapsolják leborulva karrierje előtt. Az olasz amatőr ligában egy játékos viszont teljesen átértelmezte ennek a fogalmát: helikopterrel raboltatta el magát, hogy mindenképpen felejthetetlenné tegye az utolsó szereplését.

visszavonulás olasz foci helikopter Szicília Olaszország

Leicester: a hátsó rotor problémája miatt zuhanhatott le a helikopter

2018-10-31 20:07:45

Amint arról beszámoltunk, szombat este a Leicester City stadionja melletti parkolóba zuhant az egyszeres angol bajnok klub tulajdonosát, Vichai Srivaddhanaprabhát szállító helikopter, és a klubvezető mellett a gép további két utasa, valamint a két pilóta is életét vesztette. A helikopter fekete dobozának vizsgálata hétfőn megkezdődött, miközben a BBC szakértőjének véleménye egyértelmű: a hátsó rotorral történt valami, ami a tragédiát okozta.

helikopter gyász Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

Leicester: különleges módon emlékeznének az elhunyt tulajra

2018-10-31 06:59:34

A Leicester City stadionja jelenleg a főszponzor nevét viseli, ám hamarosan átkeresztelhetik a szombaton helikopter-balesetben elhunyt tulajdonos előtt tisztelegve Khun Vichai Stadionra.

helikopter baleset helikopter Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

Leicester: szívszaggató videó, így emlékeztek az elhunytakra

2018-10-30 21:46:55

Mint ismert, helikopter-balesetben életét veszítette többek közt Vichai Srivaddhanaprabha, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City tulajdonosa is. A tragédiát követően a klub játékosai és alkalmazottai a gyászoló családdal együtt emlékeztek az elhunytakra.

videó tragédia helikopter emlékezés Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

Leicester: megerősítették, hogy a tulaj is a lezuhant gépen volt

2018-10-28 23:43:41

A lezuhant gépen lévő öt ember közül egyik sem élte túl azt a helikopter-balesetet, amely szombat este történt. A Leicester City tulajdonosa mellett ketten a stábjából, a pilóta és egy eddig meg nem nevezett nő volt a helikopteren, amikor az becsapódott a klub parkolójába.

helikopter baleset helikopter baleset Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

Leicester: lezuhant a stadion mellett a tulaj helikoptere

2018-10-27 22:33:32

Lezuhant szombat este Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a Leicester City labdarúgócsapatának stadionja mellett.

helikopter baleset angol foci Vichai Srivaddhanaprabha Premier League PL

Leicester: leszállt, kis híján a halálba sétált a szélső – kép

2016-04-26 08:33:01

Demarai Gray, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a bajnoki címre hajtó Leicester City játékosa egy életre megtanulta, ne menjen a saját feje után…

kép helikopter angol foci angol bajnokság Leicester City Demarai Gray

Labdarúgás: helikoptert bérelt a kedvenc édessége miatt

2015-11-13 20:17:44

Gianfranco Zola, az olasz labdarúgó-válogatott, a Chelsea, a Napoli és a Parma korábbi sztárja a fagyi iránti szerelméről mesélt a BBC-nek.

Gianfranco Zola helikopter jégkrém

Videó: vizes a pálya? Floridában megtalálták rá a megoldást!

2015-07-26 14:31:33

A floridai Tampa Bay Rowdies labdarúgócsapatánál megtalálták a módját annak, hogyan szárítsák fel gyorsan a vizes pályát, miután a városban több napig esett az eső: helikopterrel köröztek a játéktér fölött.

videó helikopter Tampa Bay Rowdies

Vb 2014: helikopterrel próbálták kilesni a chileieket

2014-06-26 22:14:47

Tizenöt percre félbeszakadt a chilei labdarúgó-válogatott edzése Brazíliában, miután az edzőpálya felett megjelent egy helikopter.

labdarúgó vb 2014 helikopter foci vb 2014 Globo Chile Brazília

Kerékpár: balesetet okozott az alacsonyan szálló helikopter

2014-03-05 14:06:42

Egy alacsonyan szálló helikopter miatt kulcscsonttörést szenvedett Pavel Kocsetkov, a Katyusa profi kerékpárosa.

kerékpár helikopter Tour de Langkawi Pavel Kocsetkov

Videó: tankok, helikopterek vigyáznak a rendre Brazíliában

2013-06-15 17:43:37

Elképesztő erőket mozgósít Brazília az idei Konföderációs Kupa és a jövő évi világbajnokság biztonságáért. A nézőtereket folyamatosan kamerák pásztázzák, a tengerészgyalogság is már gyakorlatozik a különböző szituációkra, sőt Németországtól tankokat is vettek. A kormány összesen egymilliárd dollárt költ a biztonságra, ugyanis Ferenc pápa is hamarosan Rióba látogat, ráadásul 2016-ban olimpiát is rendeznek az országban.

videó tank helikopter biztonság Konföderációs Kupa

A ralis McRae végzetét a levegő jelentette

2011-09-15 07:12:59

A Lokomotiv Jaroszlavl hokicsapatának borzalmas múlt szerdai tragédiája fájó módon terelte a közvélemény figyelmét a légi szerencsétlenségekre, így honlapunk is megemlékezett a sokak életét követelő korábbi hasonló esetekről. Szomorú aktualitás, hogy ma, nyolc nappal később van az évfordulója egy kevesebb áldozattal járó, de éppoly iszonyú helikopter-balesetnek, amely négy ember halálát okozta, köztük egy igazi világsztárét: Colin McRae a ralisport egyik népszerű és nagyszerű bajnoka volt.

tragédia sportnaptár rali helikopter Colin McRae

Rali: Colin McRae-t gyászolják az autósport kiválóságai

2007-09-24 00:00:11

Colin McRae-t gyászolják az autósport legnagyobbjai és a sportág rajongói: a 39 esztendős volt ralivilágbajnok szombat éjjel szenvedett halálos helikopterbalesetet.

haláleset Colin McRae