Találatok a Hawaii címkére

Találatok száma: 7

Szinte semmit sem takar Button újdonsült feleségének falatnyi bikinije - galéria

2015-01-13 15:24:59

A Jenson Buttonnak néhány napja igent mondó Jessica Michibata olyan apró fürdőruhában csapatta a nászúton, hogy abba még a Csendes-óceán is belepirult. 

képgaléria házasság Jessica Michibata Jenson Button Hawaii F1

A cheerleadereknél is megvan a Pro Bowl-keret - galéria

2014-01-08 16:15:03

Az NFL december végén közölte, mely játékosokat választották be a szurkolók, az edzők és a játékosok a liga év végi szokásos gálamérkőzésére, a Pro Bowlra. Persze a hawaii meccsen nem csak a játékosokat válogatják meg, a cheerleaderek közül is csak a legszebbek, legügyesebbek utazhatnak az Aloha Stadionba. A „keret” itt is kialakult most, miután a liga kiválasztotta azt a 25 lányt, akik részt vehetnek majd a január 26-i eseményen. Pörgesse át a galériát, majd szavazzon! Ön szerint melyik csapat szurkolólánya a legszebb?

galéria cheerleader Pro Bowl NFL Hawaii

Button barátnője szűk farmerben, Hawaiin kezdte az évet

2014-01-03 15:15:05

A Formula–1-es McLaren–Mercedes istálló brit pilótája, Jenson Button, és kedvese, Jessica Micsibata nem kedvelik túlságosan a telet, így elmenekültek a hidegtől, és az év elején barátaikkal ellátogattak Hawaiira.

sztárpár nyaralás Jessica Micsibata Jenson Button Hawaii

A csinos csatár strandröplabdára cserélte a focit - videó, képek

2013-01-02 17:51:21

Alex Morgan, az olimpiai bajnok amerikai női labdarúgócsapat támadója a téli szünetet hawaii nyaralásra használta, ahol a helyi követelményeknek megfelelően nem a focilabda volt  a főszereplő.

strandröplabda női labdarúgás Hawaii Alex Morgan

NFC-győzelemmel búcsúzott a Pro Bowl Hawaii szigetétől

2009-02-13 04:00:22

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) szezon végi, Hawaiion rendezett All Star-gáláján a Nemzeti Konferencia (NFC) csapata 30–21-re legyőzte az Amerikai főcsoport (AFC) csapatát. A találkozó legjobbjának az Arizona Cardinals elkapóját, a két touchdownt szerző Larry Fitzgeraldot választották.

amerikai_futball Hawaii Pro Bowl

NFL: a Pro Bowl búcsút vesz Hawaii szigetétől, irány Miami

2009-01-11 04:00:21

Harminc év Hawaii után az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) szezon végi All Star-gálája, a Pro Bowl visszatér a kontinensre – erről számol be a Honolulu Star-Bulletin napilap. A helyszínen kívül az időpont is megváltozik.

Hawaii Pro Bowl

A hagyományos házigazdának számító Hawaii elveszíti a Pro Bowlt

2009-01-08 04:00:22

Harminc év Hawaii után az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) szezon végi All Star-gálája, a Pro Bowl visszatér a kontinensre – erről számol be a Honolulu Star-Bulletin napilap. A helyszínen kívül az időpont is megváltozik.

Hawaii Pro Bowl