Találatok a Groupama-FDJ címkére

Találatok száma: 14

Cycling: Attila Valter has transferred to Jumbo-Visma – official

2022-08-30 13:45:54

On Monday morning, the Dutch road cycling team Team Jumbo-Visma announced on its official website that it has signed Attila Valter, who will join the team from the beginning of 2023 until the end of the 2025 season.

Valter Attila Jumbo-Visma Groupama-FDJ English ENSO

Kerékpár: Valter Attila a Jumbo-Vismához igazolt – hivatalos

2022-08-29 10:16:53

Hétfőn délelőtt hivatalos honlapján jelentette be a holland Team Jumbo-Visma országúti kerékpároscsapata, hogy a 2025-ös idény végéig szóló szerződést kötött Valter Attilával, aki 2023 elején csatlakozik a gárdához.

kerékpár Valter Attila Jumbo-Visma Groupama-FDJ

Kerékpár: Valter Attilát elütötte egy motoros

2022-07-21 22:06:51

A Groupama-FDJ kerékpárosa, Valter Attila a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy az Olaszországban zajló edzőtáborban, a szerdai tréning közben elütötte egy motoros. Leszögezte, jól van, nem szenvedett súlyos sérülést, az arcán viszont látszanak a baleset nyomai.

Valter Attila Groupama-FDJ

Giro: olasz siker a királyetapon, Carapazról lehullott a rózsaszín

2022-05-28 17:31:38

Az olasz Alessandro Covi nyerte meg az Olasz kerékpáros-körverseny, a Giro d'Italia kemény hegyi befutóval végződő 20. szakaszát szombaton Domen Novak és Giulio Ciccone előtt. Az összetettben eddig élen álló Richard Carapaz nem bírta a királyetap utolsó emelkedőjét, több mint egy percet kapott a remekül hajrázó Jai Hindleytől, aki a vasárnapi záró időfutam előtt átvette tőle a rózsaszín trikót. A legjobb magyar, az előző szakaszon fantasztikusan tekerő Valter Attila az 51. helyen ért célba 17:29 perc hátránnyal, Fetter Erik 97., Peák Barnabás 103. lett.

Valter Attila Richard Carapaz Peák Barnabás Olaszország Jai Hindley Groupama-FDJ

Giro: Valter kisodródott az utolsó kanyarban – videó

2022-05-27 17:11:38

Mint arról beszámoltunk, Valter Attila a negyedik helyen ért célba a 2022-es Giro d'Italia 19., hegyi befutóval véget érő pénteki szakaszán. Az ötfős élcsoport hajrája nem mindennapi véget ért, Valter másodmagával – egy kisebb ütközés eredményeként – kisodródott az utolsó kanyarban, így nem tudott beleszólni az elsőség kérdésébe.

kerékpár Valter Attila Groupama-FDJ

Giro: elképesztő siker! Hazaért a szökés, Valter 4. a szakaszon

2022-05-27 15:13:17

A 2022-es Giro d'Italia 19., hegyi befutóval véget érő pénteki szakaszán hazaért a szökés, amelyben végig ott volt a Groupama-FDJ magyar kerékpárosa, Valter Attila is, aki a balszerencsés befutó után a negyedik helyen ért célba. A szakaszt a hegyi pontverseny éllovasa, Koen Bouwman nyerte meg.

Valter Attila Peák Barnabás Olaszország Groupama-FDJ Giro d’Italia Fetter Erik

Giro: Attila, numéro hun – L’Équipe-cikk Valter Attiláról

2022-05-09 17:15:26

A Giro d'Italia Nagy rajtja alkalmából Budapestre figyelt a kerékpárosvilág, sok televíziós közvetítés, riport, fotó, újságcikk vitte Magyarország jó hírét – ezek sorába illeszkedik a kerékpársportnak mindig kiemelt figyelmet szentelő L'Équipe írása, amely a jelenlegi első számú magyar bringásról, Valter Attiláról született.

Valter Attila L'Équipe Groupama-FDJ Giro d’Italia

Kerékpár: főnöke szerint Valter hamar komoly eredményeket hozhat

2021-11-17 13:29:49

A magyar kerékpársport idén nagyot robbantott: a nőknél Vas Kata Blanka a 4. lett az olimpia hegyikerékpár versenyén, majd az országúti világbajnokságon is, aztán cyclocrossban nyert világkupát és szerzett Európa-bajnoki ezüstérmet. A férfiaknál a Groupama FDJ World Team csapatában tekerő Valter Attila indította a honi bringalázat, amikor három napon át vezette az olasz körversenyt, és ezt a teljesítményt munkaadója is elismerte az évértékelő interjújában.

Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia FDJ

Giro: Martin nyerte a szakaszt, Valter kicsúszott a top 15-ből

2021-05-26 16:37:11

A 34 éves ír Dan Martin (Israel Start-Up Nation) nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny 17. szakaszát. A Groupama-FDJ magyar versenyzője, Valter Attila az 59. helyen ért célba, és összetettben jelenleg a 16. A rózsaszín trikót viselő Egan Bernal 7. lett, előnye csökkent az összetettben, de továbbra is magabiztosan vezet.

országúti kerékpár kerékpár Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia Egan Bernal

Giro: Életem legemlékezetesebb időszaka, ezt nektek is köszönhetem – Valter

2021-05-25 17:52:58

A Groupama-FDJ magyar kerekese a Giro d'Italia kőkemény második hete, a kurtán-furcsán véget érő, ám mint utóbb kiderült, a versenyzők és a szervezők dicséretes kompromisszumával záruló hétfői királyszakasza után is változatlanul ott van a szenzációt jelentő top 15-ben. Az utolsó héten pedig maradék erőtartalékjaival kész megtartani az előkelő pozícióját!

kerékpár Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia

Giro: Szürreális, ami történik – Valter Attila

2021-05-18 21:45:25

Valter Attila, a Groupama-FDJ új magyar sztárja a hazai kerékpárlázból merít erőt a Giro d'Italia maradék két hetére, igyekszik megtalálni az egyensúlyt a hirtelen jött hírnév és a versenyzés között, ugyanakkor nem tervez felkapaszkodni a „celebvonatra” – helyette a jövőben is változatlanul a legmagasabb célokért küzd.

Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia Dina Márton

Giro: Valter Attila tartja a tempót, továbbra is vezet összetettben!

2021-05-15 16:19:25

Valter Attila továbbra is rózsaszínű trikóban, azaz vezeti az összetett versenyt az olasz kerékpáros-körversenyen, a Giro d'Italián! A Groupama-FDJ magyar kerékpárosa a főmezőnnyel beérkezve, a 29. helyen fejezte be a szombati, Foggia és Guardia Sanframondi közötti 170 km-es, besorolása szerint közepes hegyi szakaszt. Az etapot egy francia Giro-újonc, az utolsó emelkedőt a legjobban bíró Victor Lafay (Cofidis) nyerte meg. Dina Márton a 118. helyen ért célba.

Victor Lafay Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia Dina Márton

Giro: akinek az edzés olykor jobban esik, mint a versenyzés – Valter Attila

2021-05-14 12:55:02

Legújabb nemzeti hősünk sosem ugrott egyszerre két fokot, de az előzőről mindig feljebb lépett eggyel, emellett roppant edzésmunkája is kiemeli a mezőnyből: sokszor még jobban is élvezi a többórás tréningeket, mint magát a versenyzést.

országúti kerékpár kerékpár Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia

Giro: Valter Attila csapata magyarul üzent a Twitteren a szurkolóknak

2021-05-14 09:16:34

Mint arról beszámoltunk, Valter Attila szenzációs teljesítményt nyújtott a Giro d’Italia országúti kerékpáros-körverseny hatodik szakaszán, így átvette a vezetést összetettben, és pénteken felveheti a rózsaszín trikót. Csütörtökön még Valter csapata, a Groupama-FDJ is magyarul üzent a hivatalos Twitter-oldalán.

országúti kerékpár kerékpár Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia