Találatok a Groupama-FDJ címkére

Találatok száma: 6

Giro: Martin nyerte a szakaszt, Valter kicsúszott a top 15-ből

2021-05-26 16:37:11

A 34 éves ír Dan Martin (Israel Start-Up Nation) nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny 17. szakaszát. A Groupama-FDJ magyar versenyzője, Valter Attila az 59. helyen ért célba, és összetettben jelenleg a 16. A rózsaszín trikót viselő Egan Bernal 7. lett, előnye csökkent az összetettben, de továbbra is magabiztosan vezet.

országúti kerékpár kerékpár Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia Egan Bernal

Giro: Életem legemlékezetesebb időszaka, ezt nektek is köszönhetem – Valter

2021-05-25 17:52:58

A Groupama-FDJ magyar kerekese a Giro d'Italia kőkemény második hete, a kurtán-furcsán véget érő, ám mint utóbb kiderült, a versenyzők és a szervezők dicséretes kompromisszumával záruló hétfői királyszakasza után is változatlanul ott van a szenzációt jelentő top 15-ben. Az utolsó héten pedig maradék erőtartalékjaival kész megtartani az előkelő pozícióját!

kerékpár Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia

Giro: Szürreális, ami történik – Valter Attila

2021-05-18 21:45:25

Valter Attila, a Groupama-FDJ új magyar sztárja a hazai kerékpárlázból merít erőt a Giro d'Italia maradék két hetére, igyekszik megtalálni az egyensúlyt a hirtelen jött hírnév és a versenyzés között, ugyanakkor nem tervez felkapaszkodni a „celebvonatra” – helyette a jövőben is változatlanul a legmagasabb célokért küzd.

Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia Dina Márton

Giro: Valter Attila tartja a tempót, továbbra is vezet összetettben!

2021-05-15 16:19:25

Valter Attila továbbra is rózsaszínű trikóban, azaz vezeti az összetett versenyt az olasz kerékpáros-körversenyen, a Giro d'Italián! A Groupama-FDJ magyar kerékpárosa a főmezőnnyel beérkezve, a 29. helyen fejezte be a szombati, Foggia és Guardia Sanframondi közötti 170 km-es, besorolása szerint közepes hegyi szakaszt. Az etapot egy francia Giro-újonc, az utolsó emelkedőt a legjobban bíró Victor Lafay (Cofidis) nyerte meg. Dina Márton a 118. helyen ért célba.

Victor Lafay Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia Dina Márton

Giro: akinek az edzés olykor jobban esik, mint a versenyzés – Valter Attila

2021-05-14 12:55:02

Legújabb nemzeti hősünk sosem ugrott egyszerre két fokot, de az előzőről mindig feljebb lépett eggyel, emellett roppant edzésmunkája is kiemeli a mezőnyből: sokszor még jobban is élvezi a többórás tréningeket, mint magát a versenyzést.

országúti kerékpár kerékpár Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia

Giro: Valter Attila csapata magyarul üzent a Twitteren a szurkolóknak

2021-05-14 09:16:34

Mint arról beszámoltunk, Valter Attila szenzációs teljesítményt nyújtott a Giro d’Italia országúti kerékpáros-körverseny hatodik szakaszán, így átvette a vezetést összetettben, és pénteken felveheti a rózsaszín trikót. Csütörtökön még Valter csapata, a Groupama-FDJ is magyarul üzent a hivatalos Twitter-oldalán.

országúti kerékpár kerékpár Valter Attila Groupama-FDJ Giro d’Italia