Találatok a Fodor Csenge címkére

Találatok száma: 44

Női kézilabda: a Győri ETO szélsője kihagyja az Eb-t

2022-10-25 12:38:52

A Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen megsérült Fodor Csenge, a Győri Audi ETO balszélsője, aki kihagyni kényszerül a novemberi női kézilabda Európa-bajnokságot, helyére a román Rapid Bucuresti-et erősítő Korsós Dorina került a válogatott keretébe.

női kézila magyar női kézilabda-válogatott Győri Audi ETO KC Fodor Csenge Buducsnoszt Podgorica

Női kézi: Fodor Csenge – a Vörösingesektől a világ legjobb csapatáig

2022-08-12 09:39:56

Fodor Csenge életében a futball és az atlétika is megelőzte a kézilabdát, de tizennégy éves kora óta már csak a kézilabda érdekli. A juniorválogatottal világbajnoki aranyat szerzett Debrecenben, a Győrrel pedig klubszinten már most mindent megnyert. Miközben nem akárki, a legendás Görbicz Anita mellett válhatott felnőtt játékossá. Elmesélte, milyen úton jutott el Keszthelyről a világ legjobb csapatáig és a magyar válogatottig.

női kézilabda kézilabda interjú Győri ETO Győri Audi ETO KC Fodor Csenge

Női kézi: három győri játékos is kihagyja a telki edzőtábort

2022-07-26 09:02:34

Betegség miatt Fodor Csenge és Linn Blohm sem vesz részt a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának telki edzőtáborában, míg a dél-koreai Rju Un Hi hazája válogatottjának összetartása miatt csak augusztus elején csatlakozik a kerethez – tájékoztatott a Rába-partiak honlapja.

női kézilabda Rju Eun Hi Linn Blohm Győri Audi ETO KC Győr Fodor Csenge

Női kézi BL: Ki voltunk éhezve, hogy újra meccset játsszunk – Fodor Csenge

2022-01-15 20:19:02

Csaknem két hónapja játszott legutóbb mérkőzést a Győri Audi ETO KC, amely erőt demonstrált a Metz elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A 39–30-ra megnyert találkozó után Fodor Csenge beszélt az NSO Tv-nek arról, mennyire ki voltak már éhezve a játékra. 

női kézilabda Bajnokok Ligája Metz Győri Audi ETO KC Fodor Csenge

Női kézi-vb: Szikora szerint több összetevős, hogy lemaradtunk a negyeddöntőről

2021-12-11 16:30:47

A magyar női kézilabda-válogatott már a pénteki, Kongó ellen megnyert középdöntős mérkőzés előtt tudta, hogy nem juthat be a spanyolországi világbajnokság negyeddöntőjébe. A lehetséges okokról és első légiósként töltött idényéről beszélgettünk Szikora Melindával a mieink számára utolsó szünnapon.

női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Szikora Melinda

Női kézi-vb: A második félidőre megtaláltuk egymást – Klujber

2021-12-02 22:44:54

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott 35–29-re legyőzte Szlovákiát a spanyolországi világbajnokságon. A nyitó mérkőzésünk után Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány hamar leszögezte, nagyon az út elején járunk, sok mindent kell még kijavítani. A meccs legjobbjának megválasztott Háfra Noémi szerényen csak annyit mondott, tette a dolgát, míg Klujber Katrin szerint a második félidőre találták meg egymást.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Klujber Katrin Háfra Noémi

Női kézi-vb: pozitív lett Schatzl Nadine koronavírustesztje

2021-12-01 19:56:59

Schatzl Nadine szerdai koronavírustesztje pozitív lett, így a játékos a PCR-teszteredményének megérkezéséig elkülönítésre került – írja az MKSZ közleménye. A balszélsőt győri csapattársa, Fodor Csenge váltja a keretben.

női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Szöllősi-Zácsik Szandra Schatzl Nadine

Női kézi: A kisfiam könyörgött, hogy ne hagyjam abba – Görbicz

2021-06-05 00:13:59

Mint beszámoltunk róla, a Győri Audi ETO korszakos legendája, Görbicz Anita befejezte pályafutását. A 233-szoros válogatott irányító-balszélső a Mosonmagyaróvár elleni idényzáró bajnokival tett pontot kivételes karrierjére. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Görbicz mesélt az érzéseiről, de az NSO Tv két csapattársát, Fodor Csengét és Estelle Nze Minkót is megkérdezte, hogy mit gondolnak a legenda visszavonulásáról.

videó női kézilabda NSO Tv Görbicz Anita Győri Audi ETO KC Fodor Csenge

Női kézi BL: „Mindannyian hibáztunk, csapatként veszítettünk”

2021-05-29 18:01:12

Drámai mérkőzésen, hétméterespárbajban maradt alul a Győri Audi ETO KC a Bresttel szemben a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. A találkozó után a könnyeivel küszködő Fodor Csenge értékelt az NSO Tv-nek. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Győri Audi ETO KC

Női kézi MK: „Martín rövid idő alatt pozitív változásokat hozott”

2021-05-15 20:10:38

Ambros Martín hétfőn kezdte el a munkát a Győrrel, s az volt az első dolga, hogy helyre tegye a védekezést. Fodor Csenge és Kari Brattset is úgy látja, hogy ez igen pozitív változást hozott a játékukban, s emiatt tudták legyőzni a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében a Ferencvárost. A másik oldalon Bíró Blanka szerint túl sokat is beszéltek a tíz nappal ezelőtti bajnoki sikerről, s ezúttal megijedtek a meccs elején a Győr által diktált tempótól.

női kézilabda Magyar Kupa Kovács Anett Kari Brattset Győri Audi ETO KC Fradi Fodor Csenge

Női kézi BL: 9+1 győri, 2 ferencvárosi jelölt az álomcsapatba

2021-04-30 22:42:25

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos oldalán közölte a 2020–2021-es női Bajnokok Ligája-idény álomcsapatának posztonkénti jelöltjeit. A névsorban kilenc győri, valamint két ferencvárosi játékos is megtalálható, valamint az ETO szakvezetője, Danyi Gábor is ott van a legjobbak között.

álomcsapat női kézilabda női kézi BL Lukács Viktória Klujber Katrin Győri Audi ETO KC

Női kézilabda: két poszton is változott a női válogatott kerete

2021-02-14 22:17:00

Két helyen is változott a jövő heti összetartáson részt vevő magyar női kézilabda-válogatott kerete.  

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine Kovács Anett Fodor Csenge Faluvégi Dorottya

Női kézi: Bízom benne, hogy a Valcea elleni sikert üzenetnek veszik – Fodor

2021-01-16 09:08:19

Az Odense vendége lesz vasárnap a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában, a címvédő balszélsője, Fodor Csenge tudja, nehéz feladat vár csapatára, de a dánok sem lehetnek nyugodtak a magyar bajnok formáját látva.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Győri Audi ETO KC Fodor Csenge

Videó: Rebrov pezsgőztetése, Bobál Gergely a FIFA-ban – ez volt nekünk 2020

2020-12-23 11:09:47

Ahogy az egész világnak, úgy a sportéletnek sem volt egyszerű éve a 2020-as, de azért a sok nehézség mellett bőven akadtak emlékezetes, örömteli pillanatok is. Az NSO Tv stábja is sok mindent megélt, rengeteg sportolóval beszélt, ott járt a nagy magyar sportsikereknél. Összegyűjtöttük most, melyek voltak nekünk a legemlékezetesebb pillanatok.

videó tenisz magyar válogatott légiósok labdarűgó NB I kézilabda

Női kézilabda: fény derült a négy fertőzött kilétére a Győrnél

2020-11-15 17:21:31

A Győri ETO női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy újabb fertőzöttet azonosítottak, ketten viszont sikeresen felgyógyultak a koronavírusból.

női kézilabda kézilabda koronavírus Veronica Kristiansen Silje Solberg Puhalák Szidónia

Női kézilabda: újabb játékosával hosszabbított a Győri ETO

2020-11-11 14:40:07

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Fodor Csengével.

női kézilabda Győri Audi ETO KC Fodor Csenge