Találatok a Fabio_Capello címkére

Találatok száma: 103

Anglia: Capello szerint a fáradtság nem lehet mentség

2009-06-12 04:00:29

Az angol labdarúgó-válogatott szombaton Kazahsztánban lép pályára világbajnoki selejtezőn. Wayne Rooneyék több mint 5600 kilométeres repülőút után lépnek majd pályára szombaton, de Fabio Capello szövetségi kapitány előre közölte, a fáradtság nem lehet kifogás.

Fabio_Capello

Fabio Capello behívta Gary Neville-t az angol válogatottba

2009-05-28 04:00:41

Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 24 fős keretét a közelgő világbajnoki selejtezőkre. A „háromoroszlánosok” Kazahsztánnal és Andorrával játszanak június elején, a csapatba pedig ismét meghívót kapott Gary Neville, a Manchester United veterán hátvédje is.

angol válogatott Gary_Neville Fabio_Capello Paul Robinson

Anglia: Downing és Shaun Wright-Phillips is megsérült

2009-05-30 04:00:30

David James után újabb két játékost kell pótolnia Fabio Capellónak, az angol válogatott szövetségi kapitányának, miután Stewart Downing (Middlesbrough) és Shaun Wright-Phillips (Manchester City) is megsérült.

Fabio_Capello

Capello lemondott, Kásás otthagyta a Reccót, Obama ötödosztályú bajnokin

2009-04-06 04:00:23

Április 1-én sok internetes sportoldal azzal próbálta meg szórakoztatni olvasóit, hogy a valósággal ellentétes álhíreket közölt. Így fordulhatott elő, hogy lemondott Fabio Capello szövetségi kapitány, vagy az, hogy Barack Obama amerikai elnök „megvagy április bolondja” nevű unokatestvérét tekinti meg egy ötödosztályú angol bajnokin...

Kásás Tamás Madaras Norbert Fabio_Capello

Ian Wright szerint Michael Owen pályafutása lassan tönkremegy

2009-04-04 04:00:22

Ian Wright szerint Michael Owennek keményebben kellene dolgoznia, ha ismét angol válogatott szeretne lenni. Az Arsenal egykori sztárja elmondta, hogy bár régebben csodálta a csatár játékát, mára az egyik legnagyobb kritikusává vált, s úgy véli, Owen pályafutása leáldozóban van. Korábban Fabio Capello szövetségi kapitány a sérült Carlton Cole helyett Darren Bentet (aki helyett azóta Gabriel Agbonlahor érkezett) hívta be Ukrajna ellen készülő keretébe, s nem a közvélemény és a média által is támogatott aranylabdást.

angol_labdarúgás Michael Owen Ian Wright Fabio_Capello

Fabio Capello jó modort követel az „őrült” Rooneytól és társaitól

2009-03-30 04:00:23

Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitányának elege lett abból, hogy játékosai gyakran nemcsak a futballpályán mutatott teljesítményük miatt szerepelnek a hírekben, hanem balhés ügyeik kapcsán is foglalkozik velük a sajtó. A Wayne Rooneyt legutóbbi dühkitörése miatt őrültnek nevező szakember felelős magatartást vár el futballistáitól.

Fabio_Capello Wayne_Rooney

Capello: Az olasz csapatok fizikálisan gyengébbek az angoloknál

2009-03-17 04:00:26

Miután egy olasz csapat sem jutott be a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában – és az UEFA-kupában is az Udinese van már csak versenyben –, ismét felerősödtek azok a hangok, melyek szerint az itáliai klubok lemaradtak európai vetélytársaiktól. Legutóbb Fabio Capello, az angol válogatott olasz szövetségi kapitánya mondta el véleményét ezzel kapcsolatban. Szerinte elsősorban fizikális téren nagy az olasz egyesületek lemaradása, de a Serie A tempójával sincs kibékülve.

Fabio_Capello

Capello Madridban élte meg edzői karrierje legnehezebb pillanatait

2009-02-25 04:00:24

Fabio Capello a Sky Italiának adott hosszú interjújában felidézte az eddigi állomáshelyein szerzett legszebb és legcsúnyább emlékeit. Don Fabio elárulta, hogy a legnehezebb pillanatokat második madridi kalandja alatt élte meg, valamint azt is, hogy örül az általa sokszor a kispadra ültetett Del Piero jelenlegi sikereinek.

Fabio_Capello

Beckhamnek egyelőre nem sikerült meggyőznie Fabio Capellót

2009-02-03 04:00:20

Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello még mindig nem döntötte el, beválogatja-e David Beckhamet a februárban Spanyolország ellen felkészülési mérkőzést játszó együttesébe. Pedig Beckham látványos szabadrúgásgólt szerzett a Genoa elleni bajnokin – igaz, ez mindössze csapata 1–1-es döntetlenjéhez volt elég, a Milan gólszerzőjét pedig sérülés miatt a 71. percben le kellett cserélni.

Fabio_Capello David_Beckham magyar válogatott angol_labdarúgás

Anglia: Capello óva intette Montolivót Gerrarddal kapcsolatban

2009-01-12 04:00:22

Fabio Capello, az angol válogatott olasz szövetségi kapitánya óva intette Riccardo Montolivót attól, hogy a nemrég kocsmai verekedésért letartóztatott Steven Gerrard mintáját a pályán kívül is kövesse.

Fabio_Capello

Zola szerint kiegyenlítettek az esélyek az olasz–angol BL-versenyfutásban

2008-12-24 04:00:55

Az olasz Tuttosport című lap a Bajnokok Ligája-sorsolás után két Angliában dolgozó olasz szakembert véleményét kérdezte meg arról, hogy látja a három egymás mellé sorsolt olasz és angol együttes párharcának (Juventus–Chelsea, AS Roma–Arsenal, Manchester United–Internazionale) esélyét. Gianfranco Zola az esélyek kapcsán egy kis játékra is vállalkozott, az angol szövetségi kapitány Fabio Capello diplomatikusan közelítette meg a továbbjutási esélyeket.

Bajnokok Ligája Fabio_Capello Sorsolás Gianfranco Zola

James Milner jelenti a jövőt Anglia és Fabio Capello számára

2008-12-20 04:00:27

Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello szerint James Milner lehet a következő fiatal Aston Villa-játékos, aki szerepet kap a nemzeti csapatban. Mi több, az olasz mester kijelentette, Milner jelenti Anglia jövőjét.

Fabio_Capello angol_labdarúgás Hames Milner

Beckham nem szimpátia alapján fog bekerülni a nemzeti tizenegybe

2008-12-19 04:00:24

Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint David Beckhamnek rendszeresen pályára kell lépnie januártól az AC Milanban, egy másik játékosnak, Michael Owennek pedig egészségesnek kell lennie, ha vissza akarnak térni a „háromoroszlános” válogatott keretébe.

Fabio_Capello David_Beckham

Terry: „Kaptunk néhány fenékbe rúgást Capellótól, de nem is ártott”

2008-11-25 04:00:30

Kitűnő évet zárt az angol válogatott 2008-ban: a „háromoroszlánosok” mindössze egyetlen vereséget szenvedtek, tétmérkőzéseiken százszázalékosak maradtak, vagyis Fabio Capello „új seprűje” minden jel szerint jól seper. Az idei esztendőt és Capello tevékenységét a csapatkapitány John Terry elemezte, aki elmondta: az olasz szövetségi kapitány kemény módszereire nagy szükség volt az együttesnél.

Fabio_Capello John_Terry

Fabio Capello rövid évértékelése: Ennél jobbak már nem is lehetnénk!

2009-02-12 00:03:33

Két tartalékos válogatott találkozóján megérdemelt győzelmet aratott Berlinben az angol válogatott, ezzel pedig Fabio Capello kiváló mérleggel zárta a 2008-as évet. A „háromoroszlánosok” tíz meccsükből nyolcat megnyertek (köztük az összes vb-selejtezőjüket), és a makulátlan mérleget csak a csehek elleni iksz és a franciák elleni vereség csúfítja kissé. Nem csoda, hogy az olasz szakember nagyon elégedett.

Fabio_Capello

Capello és Ferguson harcolhat az egyesített brit csapat irányításáért

2008-11-17 04:00:30

Fabio Capello szívesen elvállalná a 2012-es londoni olimpián az egyesített brit labdarúgó-válogatott vezetését. Apróbb problémát jelent ezzel kapcsolatban, hogy Sebastian Coe, az olimpia szervezőbizottságának elnöke Alex Fergusont, a Manchester United vezetőedzőjét látná legszívesebben ezen a poszton.

Fabio_Capello Alex_Ferguson Sebastian Coe

Vb 2018: Capello az angol pályázati bizottság alelnöke

2008-11-19 04:00:28

Brit sajtóértesülés szerint a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogának elnyeréséért munkálkodó angol pályázati bizottság alelnökévé nevezték ki Fabio Capellót, az angol válogatott olasz szövetségi kapitányát.

Fabio_Capello vb 2018

Capello: Rómában hiányzik a győztes mentalitás

2008-11-07 04:00:30

A győztes mentalitásról szóló előadás megtartására kérték fel a World Business Forum szervezői az angol válogatott jelenlegi edzőjét, Fabio Capellót, aki korábban az AC Milan, az AS Roma, a Juventus (kettő bajnoki címét a Calciopoli miatt később elvette az Olasz Labdarúgó-szövetség) és a Real Madrid trénereként is bajnokságot tudott nyerni.

Fabio_Capello Roma

Vb-selejtezők: Crouch és Wright-Phillips újra kerettag

2008-10-13 04:00:29

Kihirdette keretét Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A behívott játékosok között nincs ott Michael Owen, ellentétben Peter Crouch-csal és Shaun Wright-Phillips-szel.

Fabio_Capello vb-selejtezők

Owen ezúttal is kimaradt Fabio Capello válogatott keretéből

2008-10-10 04:00:25

Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a Kazahsztán és Fehéroroszország elleni szombati, illetve jövő szerdai világbajnoki selejtezőkre készülő válogatott keretét. Az olasz szakember ezúttal sem küldött meghívót Michael Owennek, ami az angol sajtó szerint azt is jelentheti, hogy a 28 éves csatár örökre búcsút inthet a válogatottnak.

Fabio_Capello Michael Owen