Találatok a CrossFit címkére

Találatok száma: 7

Súlyemelés: eltűnt a versenye másnapján az Eb-ről – megvonták a versenyengedélyét

2021-04-13 17:18:04

Szorította az idő a Crossfit Games negyeddöntője miatt Horváth Laurát, és hirtelen döntéssel elrepült egy hajnali géppel Moszkvából. A súlyemelő-szövetség máris felfüggesztette a versenyengedélyét, és fegyelmi tárgyalás is vár rá.

súlyemelő Eb súlyemelés crossfit Horváth Laura

Crossfit: Horváth Laura ötödik lett a világ egyik legerősebb versenyén

2020-06-15 16:00:36

Horváth Laura az ötödik helyen végzett a Rogue Invitational elnevezésű crossfit-versenyen, amelyre a sportág legjobbjai kaptak meghívást.

crossfit Vörös Bálint Horváth Laura

Crossfit: címvédésekkel zárult a madisoni világbajnokság

2019-08-05 09:03:12

A férfiaknál és a nőknél is címvédéssel zárult az egyesült államokbeli Madisonban rendezett crossfit-világbajnokság, amelynek Török Gábor és Horváth Laura révén két magyar résztvevője is volt.

crossfit Török Gábor Horváth Laura

Videó: a Barcánál járt a crossfit világbajnoki ezüstérmesünk

2019-03-07 14:18:28

A Nike csapatának tagjaként Barcelonában járt crossfit világbajnoki ezüstérmesünk, Horváth Laura, aki a katalán városban nemcsak a sportszergyártó cég reklámfotózásán vett részt, de a Nike és az FC Barcelona labdarúgócsapatának invitálására meglátogathatta a Camp Nout és az együttes edzőközpontját, ahol részt vehetett egy rövid edzésen is.

crossfit Horváth Laura Camp Nou Barcelona

Crossfit: Horváth Laura világbajnoki ezüstérmes!

2018-08-06 08:41:48

Horváth Laura a második helyen végzett az egyesült államokbeli Madisonban rendezett crossfit-világbajnokságon.

crossfit Horváth Laura

Crossfit: óriási magyar siker, Horváth Laura ott lesz a vb-n!

2018-05-20 17:57:05

A sikeres selejtezőt követően az európai regionális kvalifikációs versenyen is kiválóan szerepelt Horváth Laura, aki az összetettbeli második helyezésével jutott ki az Egyesült Államokban sorra kerülő világbajnokságra.

crossfit Horváth Laura

Videó: gyilkos labda, harcos plafon – durva CrossFit-bakik

2015-07-16 12:14:17

A CrossFit az Egyesült Államokból útjára induló edzésmód, amely rövid idő alatt meghódította a világot. A súlyemelésből, erőemelésből és gimnasztikai gyakorlatokból álló feladatokat azonban nem olyan könnyű végrehajtani, mint elsőre tűnik. Íme, a legdurvább, legijesztőbb és legröhejesebb bakik a sportágban, amelyre többek között Channing Tatum, Brad Pitt, Jessica Alba, Cameron Diaz és Jason Statham is esküszik.

videó edzés bakik CrossFit