Találatok a Chesterfield címkére

Találatok száma: 9

Anglia: megkérdezte, hogy sérült meg, nem erre számított…

2019-09-28 16:39:56

Annak ellenére, hogy profi futballistaként keresi a kenyerét 18 éves kora óta, Anthony Gerrard leginkább arról ismert, hogy ő Steven Gerrard unokatestvére. Illetve most már van egy másik sztori is, amivel „büszkélkedhet”…

vicces angol foci Twitter Steven Gerrard Chesterfield Anthony Gerrard

Anglia: öt évet harcolt, ártatlan a Man. City korábbi játékosa

2016-10-14 17:07:12

Nem találták bűnösnek Ched Evanst. A Manchester City, a Norwich City és a Sheffield United korábbi, valamint a Chesterfield jelenlegi labdarúgóját egy 19 éves lány megerőszakolásával vádolták meg még 2012 áprilisában. Akkor elítélték, ám Evans eredményesen harcolt igazáért.

Sheffield United Manchester City Chesterfield Ched Evans

Képek: egy angol focicsapatot kidobtak a Szimpla Kertből!

2016-07-20 09:51:11

Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Chesterfield játékosai Budapesten jártak a minap, az edzések helyett azonban a bulizást választották, sőt ki is dobták őket a Szimpla Kertből – írja a Daily Mail.

balhé angol foci Szimpla Kert Chesterfield Budapest

Anglia: magyar út volt a fődíj, kamu nyertest találtak ki

2016-07-19 22:16:35

Az év egyik legabszurdabb sztorijába keveredett az angol harmadosztályban (League One) szereplő Chesterfield labdarúgócsapata. A Chesterfield május 18-án meghirdetett egy játékot – azok körében, akik megvették a klub húszfontos támogatói jegyét, kisorsoltak egy utat, és a szerencsés nyertes pedig elkísérhette a csapatot magyarországi edzőtáborába. Legalábbis ez volt a terv.

vicces bizarr League One Chesterfield Anglia

Videó: Bajner-ziccer - ballal a kapusba, jobbal pedig mellé lőtt

2015-02-09 13:25:00

Mint megírtuk, a Bajner Bálinttal felálló Notts County a hétvégén hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a feljutásért harcoló Chesterfieldtől az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban. A magyar center az első negyedórában több helyzetet is elpuskázott, majd eltűnt a mezőnyben, a második játékrészben nem nyújtott emlékezeteset, edzője pedig a 73. percben, nem sokkal a kapott gól után lecserélte. Íme, Bajner egyik nagy helyzete!

videó labdarúgás angol labdarúgás Notts County Chesterfield Bajner Bálint

Videó: partra vetett halként fetrengett az angol játékos

2014-10-09 17:56:22

Michael Higdon valószínűleg örökre megutáltatta magát a Chesterfield labdarúgócsapatának szurkolóival. A Sheffield United játékosa a harmadosztályú bajnokság (League One) 11. fordulójában rendezett mérkőzésén kíméletlenül rácsúszott Daniel Jones lábára, brutalitásáért azonnal piros lapot kapott. Jones viszont a fájdalomtól szenvedve képtelen volt egy helyben maradni, partra vetett halként fetrengett a földön.

videó Sheffield United League One Daniel Jones Chesterfield

Nem hagyta elvégezni a szabadrúgást, lehúzták a nadrágját – képek, videó

2013-08-12 14:47:18

Egyedi módon igyekezett az angol harmadosztályban játszó Gary Roberts eltávolítani a szabadrúgáshoz leállított labda elől az ellenfél játékosát, Russell Pennt.

bizarr League One Chesterfield Cheltenham

Gyerekek támadták meg a pályán az angol kapust

2011-04-26 09:10:07

Az angol negyedosztályú bajnokság rangadóján a Chesterfield tizenéves drukkerei berohantak a pályára, és megütötték a vendég Bury kapusát. Egy fiatalt már letartóztatott a rendőrség.

játékosverés foci botrány angol foci League Two Chesterfield

Elképesztő gól: vissza kellett volna adniuk a labdát, inkább belőtték

2008-12-15 04:00:32

Egészen furcsa gólok estek a Chesterfield–Droylsden FA-kupa-mérkőzésen, a Saltergate-stadionban: a 78. percben a vendégek kirúgták a labdát, hogy egy játékosukat ápolni lehessen. A chesterfieldiek elvégezték a bedobást, majd Jack Lester ahelyett, hogy visszaadta volna a labdát, átemelte a vendégek kapusát, ezzel megszerezve a 2–1-es vezetést. Három perc, tömegverekedéssel fenyegető balhé után aztán a házigazdák hagyták, hogy a középkezdés után Steve Halford a hálóig sétáljon – így alakult ki a 2–2-es, újrajátszást jelentő végeredmény.

FA kupa fair play Chesterfield Droylsden