Találatok a 1-8 címkére

Találatok száma: 42

NS: atomerős Paks; az újabb 1-8 után - szombat

2014-08-08 23:42:27

A Nemzeti Sport szombati számból ajánljuk.

Paks NS-ajánló 1-8

Pintér Attila kikéri magának Szalai Ádám kritikáját

2013-11-13 07:26:21

A Hollandia elleni 8–1-es vereséget követően Szalai Ádám hosszú monológban, szenvedélyesen fejtegette, hogy mi a probléma a magyar labdarúgásban – a hullámok azóta sem ültek el. Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője a Nemzeti Sportnak adott interjúja végén reagált a Schalke csatárának mondanivalójára. Amit ki is kér magának...

magyar válogatott Szalai Ádám Pintér Attila Győri ETO 1-8

Ha légiósként megy, a magyar válogatottban miért nem?!

2013-11-12 12:56:02

Légiósként bajnoki címeket szereznek, kupákat nyernek, BL- és El-meccseken villognak, a magyar válogatottban viszont csak árnyékuk önmaguknak. Túlzott nyomás, gyenge csapattársak vagy rossz hozzáállás? A lehetséges okokról a Werder Bremen korábbi Bundesliga-győztes játékosával, Lisztes Krisztiánnal beszélgettünk, akinek címeres mezben szintén nem sikerült az áttörés.

magyar válogatott Magyarország Lisztes interjú Lisztes Krisztián Dzsudzsák Balázs 1-8

A munka az nyűg - ezt szívja magába gyerekként a magyar focista

2013-11-06 10:01:44

Futballistáink már gyerekkorukban motiválatlanok, trénereink rettegnek kérdezni a jobbtól, az NB I-es edzéseknek pedig közük nincs a topligákban folyó munkához – itt tartunk klubcsapataink júliusi bukása, valamint a válogatott amszterdami 1–8-as veresége után. Az okokról és a háttérről Szalai Lászlóval, a hazai edzőképzés januárban kinevezett vezetőjével beszélgettünk. Interjú.

utánpótlás interjú Szalai László interjú Szalai László NB I 1-8

Matthäus nem szeretne olyan szégyent látni a csapatától, mint az 1-8

2013-10-31 08:32:37

Lothar Matthäus nem szeretne soha olyat látni csapatától, mint a Hollandia elleni 1–8, véleménye szerint tiszta koncepcióval , jobb edzőkkel és szervezettebb utánpótlás-neveléssel lehetne előrelépni, no meg tanulni kell, sokat – a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya a DigiSport Reggeli Start című műsorának vendége volt. Arra, hogy lenne-e felkérés esetén újra szakvezető a válogatottnál, kitérő választ adott a német szakember.

magyar válogatott magyar válogatott Matthäus interjú MLSZ Lothar Matthäus 1-8

Megtört fejlődés, szakmai hibák: Egervárit értékelte az MLSZ

2013-10-29 18:08:54

A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján (mlsz.hu) elhelyezett közleményben adott hírt a lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor szakmai beszámolójáról, melyet a testület elfogadott (csakúgy, mint a szakvezető október 11-én, a Hollandia elleni 8–1-es verség után benyújtott lemondását). Az alábbiakban változtatás nélkül adjuk közzé az mlsz.hu-n megjelent elnökségi véleményt.

magyar válogatott vb-selejtező magyar válogatott MLSZ Egervári Sándor 1-8

Riasztó: 1-8 után is jobb a válogatottunk, mint a focink

2013-10-16 13:32:39

A magyar labdarúgó-válogatott Brazíliába sem jutott el, kérdés, hogy ezt egyáltalán el lehetett-e várni egy olyan helyzetben, amikor a piramisnak – aminek az A-válogatott a csúcsa – szinte minden eleme romos, elrohadt, vagy épp újjátervezés és újjáépítés alatt áll? Számot vetünk a nemzeti csapattal, annak szereplésével a vb-selejtezőkön, illetve a közeljövővel.

válogatottelemzés vb-selejtezők vb-selejtező vb 2014 magyar válogatott NB I

Videó: Bognár szerint Mezey lenne a legalkalmasabb kapitány

2013-10-14 14:19:19

Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Bognár György. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője ezúttal a hollandoktól elszenvedett súlyos vereségről mondta el a véleményét. Bognár szerint Mezey György lenne a leginkább megfelelő ember a szövetségi kapitány posztra.

videó magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott NSO Tv Mezey György Bognár György

Futball-Mohács Magyarországon: „Túl csunya a menyasszony”

2013-10-14 14:10:39

Az október 11-i Hollandia–Magyarország vb-selejtező eredménye sajnos történelmi: a magyar válogatott históriája során kapott már ki hét góllal és kapott már nyolc gólt, de ez a kettő nem párosult – egészen múlt péntekig… A 8–1 a több kapott gól miatt a magyar válogatott legsúlyosabb vereségének számít, no de hogy reagált a korabeli sportsajtó az eddigi „csúcstartó” 7:0-s meccsekre Anglia, Nagy-Britannia és Németország ellen? Tanulságos szemezgetés az 1908-as, 1912-es és 1941-es reakciókból, a korabeli írásmódot megőrizve.

magyar válogatott sporttörténelem magyar válogatott holland-magyar Nemzeti Sport Magyarország

Holland-magyar: Az öngólt leszámítva nem játszottam rosszul - Devecseri

2013-10-14 18:09:47

Devecseri Szilárd számára nem volt leányálom négygólos hátránynál beszállni, de kifejezetten élvezte a felfokozott hangulatot, és úgy érzi, öngólja ellenére nem játszott rosszul. A Haladás védője klubja hivatalos oldalának nyilatkozott.

magyar válogatott Magyarország Devecseri Szilárd 1-8

Szalai kiborította a bilit - a teljes nyilatkozata vágatlanul

2013-10-14 14:49:03

Igen kemény kritikaáradattal öntötte el a magyar labdarúgást Szalai Ádám. A megszégyenítő Hollandia–Magyarország (8–1) világbajnoki selejtezőt betegség miatt kihagyó támadó szerint a magyar szurkolók és a futballszerető emberek húsz éve folyamatosan át vannak verve, a magyar futball már jó ideje nem nevel ki tehetséget, a magyar edzők egymás hátába döfik a kést egy-egy kudarc után. A támadó szerint olyan szövetségi kapitányra van szükség, aki kőkeményen veri a futballisták fejét, és megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Az igen feldúltan nyilatkozó Szalai listáján még sok-sok kritikai észrevétel sorakozott. Ezeket is meghallgathatja a sajtótájékoztatón készült vágatlan videónkban.

videó holland-magyar Szalai Ádám Magyarország–Hollandia 1-8

Válogatott: Felért egy agyrázkódással - Orbán Viktor

2013-10-14 15:13:14

Orbán Viktor miniszterelnök az Indexnek azt mondta, hogy agyrázkódással ért fel számára a magyar labdarúgó-válogatott Hollandiában elszenvedett történelmi, 8–1-es veresége a pénteki világbajnoki selejtezőn.

magyar válogatott vb 2014 magyar válogatott holland-magyar foci vb 2014 Orbán Viktor

Válogatott: Folyamatosan át vannak verve a szurkolóink - Szalai

2013-10-14 13:09:30

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott támadója a Telkiben tartott mai sajtótájékoztatón kemény kritikát fogalmazott meg az egész magyar labdarúgással kapcsolatban: mint elmondta, úgy véli, folyamatosan irreális célokat tűznek ki a nemzeti csapat elé, és így a drukkerek át vannak verve, míg az edzők és szakemberek egymásra mutogatnak, a honi futball pedig már húsz éve nem nevelt ki egy tehetséget sem. Mit mondott még Szalai Ádám? A csatár teljes nyilatkozatáról készült vágatlan interjút itt tekintheti meg!

magyar válogatott magyar-andorrai magyar válogatott holland-magyar Szalai Ádám Magyarország-Andorra

Válogatott: Tisztában vagyunk a helyzettel, de még van esély - Csábi

2013-10-14 12:54:47

Csábi József már közvetlenül a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtező után tudta, hogy őt kérik fel megbízott szövetségi kapitánynak az Andorra elleni mérkőzésre. A szakember elmondta: bár tisztában vannak a helyzettel, még mindig van némi esély a továbbjutásra.

magyar-andorrai Magyarország–Andorra Csábi József 1-8

Elveszítettük a hitünket - mindegy, ki lesz a szövetségi kapitány!

2013-10-14 11:14:47

A Hollandia–Magyarország (8–1) világbajnoki selejtező után elveszítettük a hitünket a magyar válogatottban. Legalábbis ez derül ki a honlapunkon megjelenő szavazás végeredményéből. A válaszadók 29.5 százaléka ugyanis úgy gondolja, „teljesen mindegy”, hogy ki lesz a válogatott következő szövetségi kapitánya Egervári Sándor lemondása után.

szövetségi kapitány magyar válogatott Paulo Sousa Magyarország Bölöni László 1-8

Válogatott: Aki nem volt biztos a vereségben, nem ért a focihoz - Csank

2013-10-14 12:19:09

Majréztak a játékosok a megtévesztő felbuzdulás miatt, az idegenlégiósok sem emelkedtek ki tartásban – ebben látja a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőn elszenvedett 8–1-es vereség okát Csank János korábbi szövetségi kapitány.

holland-magyar Magyarország Hollandia–Magyarország Csank János 1-8 magyar válogatott

Holland-magyar: Cruyff szerint nem segítettük az oranje felkészülését

2013-10-14 08:56:11

Johan Cruyff, a holland labdarúgó-válogatott korábbi nagyszerű futballistája természetesen megtekintette a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőt (8–1), és úgy véli, a pénteki találkozó nem szolgálta a nemzeti csapat felkészülését a további meccsekre.

magyar válogatott magyar válogatott holland-magyar holland válogatott Johan Cruyff Hollandia-Magyarország

Egymeccses kapitányok: Csábi József lesz az ötödik

2013-10-14 08:05:54

Az 1902-ben kinevezett Gillemot Ferenc volt az első, Egervári Sándor pedig – mind ez idáig – az utolsó szövetségi kapitány. Az elmúlt 111 évben négy olyan szakember akadt, akinek egy meccs jutott a válogatott élén – az ötödik minden bizonnyal Csábi József lesz, aki a Hollandia elleni 8–1-es vereséget követően vette át megbízottként a nemzeti csapat irányítását.

vb-selejtezők vb-selejtező magyar válogatott foci vb 2014 foci vb egymeccses kapitányok

Válogatott: Szalai is pályára léphet Andorra ellen

2013-10-13 20:17:15

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint a Telkiben készülő magyar válogatott tagjai vasárnap délután edzettek először a csúfosra sikerült hollandiai vb-selejtező után, a tréninget már Csábi József, az andorraiak elleni meccsre kinevezett kapitány vezette, és a keddi meccsen Szalai Ádám is pályára léphet.

magyar válogatott magyar-andorra magyar válogatott Szalai Ádám Magyarország-Andorra Csábi József

Válogatott: Csábi edzést tartott, így fest a csapat az 1-8 után - fotó

2013-10-13 19:16:11

Csábi József immár megbízott szövetségi kapitányként tartott edzést vasárnap délután a magyar labdarúgó-válogatottnak. A történelmi, Hollandia elleni 1–8 után Egervári Sándor lemondott, eddigi segítője készíti fel a nemzeti csapatot a világbajnoki kvalifikációs sorozat záró, Andorra elleni mérkőzésére.

vb-selejtezők vb-selejtező vb 2014 magyar-andorrai magyar válogatott foci vb 2014