Szombaton startol a Premier Liga!!!

Vágólapra másolva!
2012.08.15. 17:08
Már csak szombatig kell várnunk és újra elkezdődik a Premier liga! Szombaton 16:00-kor 7 meccsel rajtol a Premier Liga! Ezekkel a meccsekkel startol...

Már csak szombatig kell várnunk és újra elkezdődik a Premier liga!Már csak szombatig kell várnunk és újra elkezdődik a Premier liga!

Szombaton 16:00-kor 7 meccsel rajtol a Premier Liga!

Ezekkel a meccsekkel startol a Premier Liga:

Arsenal-Sunderland,

Fulham-Norwich,

QPR-Swansea,

Reading-Stoke,

WBA-Liverpool,

West Ham-Aston Villa,

Newcastle-Tottenham.

De msot összefoglalnánk, hogy mi is történt a nyári szünet alatt a klubbal.

Május 22.-én Adam Drury 11 év után elbúcsúzott a Norwich-tól, de volt rá lehetősége, hogy búcsúmeccsel búcsúzzon és ezt a Celtic ellen meg is tette. Majd később aláírt a Leeds United-hez.

Ezután a klub elkezdett a helyére kutatni pár játékost. Fraser Fyvie és Chris Gunter de mindkét játkos pár napja klubbot válotott! előbbi a Wigan Athletic-hez, míg utóbbi a Reading-hez került.

(A képen Fyvie látható még Aberdeen szerelésben,)

De nem csak Adam Drury volt az egyetlen távozó játékos!

Zak Whitbread a Leicester City-hez, Aaron Wilbraham a Crystal Palace-hoz és a mindössze 20 éves középpályás Josh Dawkin az 5. osztályú Braintree Town-hoz került.

Szóba került Declan Rudd és Grant Holt távozása, de sikerült velük megegyezni.

Június 2.-én robbant a bomba!! Paul Lambert beadta a derekát az Aston Villának és benyújtotta a lemondását. De a klub csak másodszorra fogadta el.

A menedzseri posztra a legesélyesebb Malky Mackay a Cardiff City menedzsere volt, de végül a Birmingham Citytől elhoztuk Chris Hughton-t.

Hughton első lépésként sikerült itt tartania Grant Holt-ot, a vezérünket, majd látva a védelem gyenge teljesítményét elkezdett védők után kutatni.

Sokáig Curtis Davies neve merült fel a Birmingham City-től ,de nem sikerült megszereznünk.

Június 18.-án a klub ünnepelte a 110. szülinapját! De nem csak ez miatt érdekes az egész, hanem a klubnak ez lesz a 100. bajnoki szezonja.

Hughton a szebb napokat is átélt Glasgow Rangers-től elhozta Steven Whittaker-t, majd utána Jacos Butterfield-et a Barnsley-től.

A csapat július 17.-én elutazott Ausztriába, hogy megismerkedjenek az új edzői stábbal.

Július 22.-én a csapat lejátszotta az első edzőmeccset a Hertha Berlin ellen.

A meccsen Vaughan dublázni tudott, de a csapat 3-2-re kikapott.

Ezután a Celtic és a Peterborough otthonába is pályára léptünk, előbbit 1-0-ra, utóbbit 2-0-ra vertük.

Időközben Snodgrass-t a Leeds unitedtől és Turnet-t a Sunderland-tól hoztuk el. Távozott azonban Crofts, aki visszatért a Birghton-ba.

A csapatnak még 3 barátságos meccse maradt!

Az MK Dons ellen 0-0-t, a Hull City ellen is 0-0-ra futotta, majd az utolsó barátságos meccsen a Borrusia Mönchengladbach 2-0-ra győzni tudott.

Pár nap és elstartol a Premier Liga. A második év mindig a legnehezebb egy csapat számára. A klub nagy valószinűséggel a bent maradást tűzi majd ki célul.

A Fulham elleni meccs előzetes pár nap múlva megjelenik!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik