Csatlakozz a dicsőségfalhoz, Kanári Sztárok...

Vágólapra másolva!
2012.03.14. 16:03
Március 20ikán szép este elé néz a klub... A jegyek már kaphatók a közelgő dicsőségfal gálavacsorára, ami a Carrow Road-on lessz, kedden...

Március 20ikán szép este elé néz a klub...Március 20ikán szép este elé néz a klub...

A jegyek már kaphatók a közelgő dicsőségfal gálavacsorára, ami a Carrow Road-on lessz, kedden, március 20ikán a Fosters kereskedelmi céggel.

Norwich városa és a Norwich City labdarúgó klub örül annak megerősítésnek, hogy nyolc új névvel bővült a klub dicsöségfal vacsorájának résztvevőit, amit mostanra véglegesítettek.

Miután a történelmi bizottság azt a döntést hozta, hogy beiktatja Adam Drury-t, Michael Foulger-t és a néhai Alf Kirchen-t a dicsőségfalhoz, a City rajongók megszavaztak még, hogy öt másik Kanári sztárt, hogy csatlakozzon hozzájuk.

Akik még csatlakoznak a 3 labdarúgón kivül a dicsőségfalhoz: Paul Lambert, Grant Holt, Wes Hoolahan és az egykori csillagok Dean Ashton és Efan Ekoko.

A nyolc ember most csatlakozik a tekintélyes listához, amit a 120 Kanári nagyjai alkotják a dicsőségfalon.

Ők most hivatalosan is bekerültek a dicsőségfal gálavacsorájára. Az ünnepi vacsora eredetileg március 6ikára volt kitőzve de csak most kerül rá sor, pontosabban március 20ikán.

Az esemény házigazdája a BBC Radio Norfolk lessz Chris Goreham-mal kedden, március 20ikán. A jegyek már kaphatók! Az árak: £ 85, ill. 65 £ vagy hivhatja a Kanári vendéglátót a 01603 218704 telefon számon.

A Norwich City dicsőségfalja üdvözli...

Adam Drury- Szélső védő, ő a legtapasztaltabb a Carrow Road-on és a kapitánya volt a 2003/04 es szezon Championship bajnokság győztes csapatának. Adam már 353 mérkőzésen lépett pályára a klub szineiben.Ebböl 321 meccs bajnoki volt.

Michael Foulger- Jelenleg a klub elnökhelyettese és az igazgatóság tagja. Michael és az édesapja is egyaránt nyújtott folyamatos pénzügyi támogatást a klubnak évek óta. Michael részvétele is jelentős szerepet játszott abban, hogy a klub felemelkedjen a League One-ból a Premier League-be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik