NFL: Tebow-t elengedte a Jets, szabadon igazolható

Vágólapra másolva!
2013.04.29. 16:19
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New York Jets egy szezont követően szabadügynök listára helyezte Tim Tebow-t, miután Geno Smith érkezését követően az irányító végképp feleslegessé vált a csapatnál.

A Jets igazgatója, John Idzik már a draft előtt kiszivárogtatta, hogy Tebow-t elengedi majd a csapat a holtszezonban, de Idzik és Rex Ryan vezetőedző végül úgy döntött, hogy megtartják, és megpróbálják elcserélni egy jobb draftpozícióért. Tebow-tól végül hétfőn köszöntek el végleg, miután egyik csapattal sem tudtak megegyezni elcserélését illetően.

A Heisman-díjas játékos két, a Denver Broncosnál eltöltött sikeres évet követően igazolt a Jets-hez, ahol Mark Sanchez mögött csak második számú irányítóként tekintettek rá,

Mivel a New York-i csapat a mostani draft második körének hetedik helyén Geno Smith-t, a West Virginia tehetségét választotta, Tebow már a harmadik helyre csúszott volna vissza a rangsorban, így végképp feleslegessé vált.

A huszonöt éves játékos New Yorkban eltöltött éve alatt tizenkétszer lépett pályára, és mindössze kétszer volt kezdő. A hírek szerint Tebow-ra jelenleg egyik NFL-csapat sem tart igényt hatalmas fizetési igénye miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik