Legutolsó esély

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2013.01.18. 23:01
Címkék
Szombaton délután a Readinget fogadjuk hazai pályán, így egy igazi hamisítatlan kiesési rangadónak nézünk elébe. Az ilyen meccsekre szokták...

Szombaton délután a Readinget fogadjuk hazai pályán, így egy igazi hamisítatlan kiesési rangadónak nézünk elébe. Az ilyen meccsekre szokták azt mondani, hogy hat pontos mérkőzés, vagy élet-halál harc. Egy dolog biztos, hogy az egyik leggyengébb csapatot látjuk vendégül, így ha most sem sikerülne győzelemmel befejezni a mérkőzést, akkor akár kieső helyre is kerülhetünk, ahonnan nagyon nehéz lesz visszaküzdeni magunkat.Szombaton délután a Readinget fogadjuk hazai pályán, így egy igazi hamisítatlan kiesési rangadónak nézünk elébe. Az ilyen meccsekre szokták azt mondani, hogy hat pontos mérkőzés, vagy élet-halál harc. Egy dolog biztos, hogy az egyik leggyengébb csapatot látjuk vendégül, így ha most sem sikerülne győzelemmel befejezni a mérkőzést, akkor akár kieső helyre is kerülhetünk, ahonnan nagyon nehéz lesz visszaküzdeni magunkat.

Azt hiszem, a fenti szavakat minden játékosnak át kell éreznie és meg kell halnia a pályán. Ha ezt nem teszik meg, akkor az jelzés lehet számunkra. Sajnos az átigazolási piacon végrehajtott manővereink egyenlőre semmi jóval nem kecsegtetnek, tehát marad az erős kétségbeesés számunkra.

A sérültjeink közül egyedül Steven Taylort találták játékra alkalmasnak, de nem tartom valószínűnek, hogy kezdő lesz, hiszen hosszú sérülésből épült fel. Az pedig, hogy pályára lép függhet az eredménytől, valamint attól, hogy meg akarják-e tapsoltatni Coloccinit, hiszen lehet, hogy utolsó Newcastle mezben töltött meccse lehet a holnapi.

Sajnos Ben Arfa felépülése az orvosok szerint az előre várható 3 hét helyett 5 hétre is kitolódhat, így még várhatunk a megmentőnk visszatérésére.

Akárhogyan is fogunk felállni a győzelem a kötelező, és a minimális elvárás. Ha ezen a meccsen nem győzünk, akkor szégyelje el magát az egész csapat, az egész vezetőség, főleg Ashley és Pardew. Ha most nem győzünk, akkor sajnos azon emberek pártjára fogok én is állni, akik azt mondják, hogy Pardew nem képes felrázni az alvó csapatot és kénytelenek leszünk vagy kirúgni, vagy fél évre elküldeni nyaralni és jövőre lehetőséget adni neki, hogy alkothasson valami újat.

Itt most több a tét, mint hat pont. Itt most a csapat hite a tét.

Ennél többet nem akarok erről a meccsről írni, mert mind tudjuk, hogy mi a tét.

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik