Aílton szerződését felbontotta az MSV Duisburg együttese

Vágólapra másolva!
2008.02.25. 12:08
Szerződést bontott egymással az MSV Duisburg együttese, és Aílton, a klub brazil csatára. A 34 éves, korábbi gólkirály csalódást keltett, csak egyszer talált be az ellenfelek kapujába.
Aílton kevés lehetőséget kapott a "Zebráknál"
Aílton kevés lehetőséget kapott a "Zebráknál"
Aílton kevés lehetőséget kapott a "Zebráknál"
Aílton kevés lehetőséget kapott a "Zebráknál"

Nagy reményekkel igazolta a nyári szezonban Aíltont az MSV Duisburg együttese, de Rudolf Bommer edzőnek rá kellett jönnie: ez már nem az a játékos, aki 2004-ben gólkirályi címet nyert.

A jelentős súlyfelesleggel küzdő támadó kevés lehetőséget is kapott a szakembertől, a volt válogatott futballista csak ritkán szavazott neki bizalmat: Aílton nyolc mérkőzésen segíthette a Duisburgot, ezeken mindössze egy gólt szerzett.

A támadó az első négy tavaszi fordulóban egy percet sem tölthetett a pályán, és a Duisburg színeiben már nem is fog: a klub ugyanis felbontotta a szerződését.

Aílton 219 meccsen lépett pályára a Bundesligában, összesen 106 alkalommal volt eredményes. 1999 tavaszától 2004 nyaráig a Werderben szerepelt, utolsó szezonjában 28 gólt szerzett. Később megfordult a Schalke, a Besiktas, a Hamburg, a Crvena zvezda és a Grasshoppers gárdájában is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik