A Bundesliga-labdarúgók szerint Hajnal Tamás az idény felfedezettje

Vágólapra másolva!
2008.01.14. 12:56
A Kicker című tekintélyes német sportmagazin által megkérdezett 275 élvonalbeli futballista Hajnal Tamást választotta a Bundesliga őszi idényének felfedezettjévé. A magyar válogatott és a Karlsruhe középpályása a szavazatok 25,1 százalékával végzett a rangsor élén.
Hajnal Tamás újabb elismerést kapott
Imago
Hajnal Tamás újabb elismerést kapott
Hajnal Tamás újabb elismerést kapott
Imago
Hajnal Tamás újabb elismerést kapott

Hajnal őszi teljesítményének nem ez az első elismerése, mivel korábban a Karlsruhe játékosai és szurkolói is a magyar játékost választották meg az idény legjobbjának, a Kicker osztályzatai alapján pedig a tizedik legjobb teljesítmény volt az övé.

A Magyarországon az Év Játékosának választott középpályás az ősszel 16 mérkőzésen lépett pályára a KSC színeiben, és öt góljával valamint hat gólpasszával oroszlánrészt vállalt csapata remek szerepléséből, így nem csoda, hogy a téli átigazolási időszakban a Borussia Dortmundnál is felmerült a neve.

A Kicker által megkérdezett futballisták három további kérdésben is kifejthették véleményüket: a voksolók 70,1 százaléka gondolta úgy, hogy a Bayern München tizenegyedik alkalommal is elhódítja a bajnoki salátástálat, míg a három kiesőhelyre az Energie Cottbust (90,7 százalék), az MSV Duisburgot ( 74,8) és a Hansa Rostockot (66,8) várják.

A megkérdezett profik 40,8 százaléka szerint a Nationalelf megnyeri a nyári, svájci-osztrák közös rendezésű Európa-bajnokságot.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik