Zidane tárt karokkal várná Ballackot

Vágólapra másolva!
2005.11.28. 14:41
Címkék
Zinedine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának aranylabdás játékmestere örülne annak, ha Michael Ballack, a Bayern München játékosa a spanyol királyi gárdához szerződne. A francia futballista annak ellenére érez így, hogy Ballack érkezésével éppen az ő posztján alakulna ki még élesebb versenyhelyzet.
Michael Ballack – Real Madrid vagy Chelsea?
Michael Ballack – Real Madrid vagy Chelsea?
Michael Ballack – Real Madrid vagy Chelsea?
Michael Ballack – Real Madrid vagy Chelsea?

A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid vagy a Chelsea kerülhet ki győztesen a német válogatott középályás, Michael Ballack legigazolásáért folytatott versenyfutásból, míg a Manchester Unitedet mint lehetőséget kizárják.

A német Bild című spotmagazin legújabb számában Zinedine Zidane-t, a Real francia klasszisát (jobb oldali képünkön) idézi.

"Ha van valaki, aki a képességeit nézve a Real Madrid játékosa lehet, akkor az Ballack" – vélekedett a világ- és Európa-bajnok Zidane.

"A pozíciómat nem adom könnyen, de azért tárt karokkal várnánk őt" – tette hozzá Zizou, aki szerint a Bayern karmestere nagy formában futballozik.

Michael Ballackot a nyáron először a Manchester Uniteddel hozták hírbe, és nem is alaptalanul, hiszen az angol klub képviselői tárgyalásokat folytattak a 29 éves futballista menedzsereivel.

Sir Alex Ferguson, a United menedzsere később mégis meggondolta magát, mert úgy érezte, Ballackot nem tudja beilleszteni a csapatába.

A német kiválóságnak a szezon végén jár le a szerződése a Bayern Münchennel, és egyelőre nem tudott megegyeznie jelenlegi klubjával a folytatásról.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik