Fehérvár FC: öngyilkosságot kísérelt meg a klub korábbi kapusa – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.03.08. 16:25
null
Bozsovics három évig volt a fehérváriak játékosa (Fotó: Szabó Miklós)
A szerb Szrpszki Telegraf értesülései szerint öngyilkosságot kísérelt meg Mladen Bozsovics korábbi 42-szeres montenegrói válogatott kapus, aki 2010 és 2013 között a Videotonban szerepelt. A lap úgy tudja, a kapust lőtt sebekkel találták meg, „állítólag kétszer mellkason, egyszer combon lőtte magát” – írja a lap nem hivatalos forrásra hivatkozva.

 

A szerb sajtó a Telegraf értesüléseire hivatkozva számol be a 37 éves kapus öngyilkossági kísérletéről, ám a már említett részleteken túlmenően a belgrádi lap sem számolt be több konkrétumról, Bozsovics állapotáról is csupán annyit közöltek, hogy súlyos.

Ugyanakkor a Kurir úgy értesült, hogy Bozsovicsra a podgoricai háza előtt találtak rá, vadászpuskából származó lőtt sebekkel, és súlyos állapotban szállították kórházba. Szintén a Kurir ír arról, hogy a kapus nagy adag – közelebbről nem részletezett – gyógyszert vett be, majd maga ellen fordította a fegyvert.

Bozsovics 2008 januárjában igazolt a Buducsnoszt Podgoricából a belgrádi Partizanhoz, ahonnan két és fél évvel később a Videotonhoz szerződött. A fehérváriaknál három év alatt 97 tétmérkőzésen lépett pályára – ő volt a csapat első számú kapusa, amikor a klub bejutott az Európa-liga csoportkörébe a 2012–2013-as idény őszén.

A Videotontól Oroszországba, a Tom Tomszk csapatához távozott, majd a szintén orosz FK Himik játékosa lett, mielőtt 2016-ban hazatért volna a Zeta Golubovcihoz. Egy év múlva aztán Ciprusa igazolt, az AEL-nél töltött egy idény után visszavonult. Két év szünet után 2020 nyarán, 35 évesen a montenegrói harmadosztályban reaktiválta magát, s a jelenleg is futó idényt őszi részét már ismét az élvonalban szereplő Zetánál töltötte.

A Kurir több forrásból is úgy értesült, hogy Bozsovicsnak anyagi gondjai mellett mentális problémái is vannak, s az elmúlt időszakban többször is bántalmazta a feleségét.

Kedden délután Bozsovics családja közölte a kapus Insta-sztoriját használva, hogy a volt fehérvári kapust kórházban ápolják, ahol megfelelő ellátásban részesítik és már nincs életveszélyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik