Labdarúgás: „Rengeteget cigizek, tegnap majdnem megfulladtam”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.25. 10:38
A korábbi olasz válogatott támadó, Daniel Osvaldo elárulta, a fegyelem és eltökéltség hiánya miatt nem tudott magas szinten játszani, edzésmunkája teljes mértékben az ellenkezője volt Cristano Ronaldóénak.

A Roma, a Juventus, a Southampton, az Inter és a Boca Juniors korábbi csatára 2016-ban vonult vissza, hogy zenei karrierbe kezdjen. A 32 éves egykori játékos a spanyol Marca című lapnak nyilatkozott pályafutása befejeződéséről:

„Nem vagyok a nappali élet híve, és rengeteget cigizek, amikor tegnap focizni mentem a barátaimmal, majdnem megfulladtam. Cristiano Ronaldo edzés után is képes megcsinálni százötven fekvőtámaszt önszorgalomból, én ezzel szemben inkább barbecue-t készítek.”

„A futball lehetővé tette, hogy segítsek a családomnak és rengeteg pénzt keressek, így meg tudom engedni, hogy ne dolgozzak. Továbbá neki köszönhetően rengeteg helyre eljutottam és számos embert megismerhettem. A labdarúgás megváltoztatta az életemet, de a szabadságomat is elvette, amit nem tudtam elfogadni.”

„Ami a dohányzást illeti, az olasz válogatottnál is csináltam, sőt még a szövetségi kapitány is kért tőlem tüzet. A Boca Juniorsban tizenketten cigiztünk, de csak engem rúgtak ki a csapatból miatta”
– nyilatkozta a 14-szeres olasz válogatott támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik