D. S. B.
2023.09.29 16:13 Frissítve: 2023.09.29 16:37

Labdarúgás: kiderült, miért körözték ismét Tokody Tibort

Mint beszámoltunk róla, a Győri Rendőrkapitányság sikkasztás miatt márciusban elfogatóparancsot adott ki Tokody Tiborral szemben, aki később a rendőrségen tisztázta a helyzetét, ám szeptember végén ismét elfogatóparancsot adtak ki ellene, s a Sportálnak most elmondta, miért.

Tokody Tibor nem vette át időben a bírósági idézést (Fotó: Szabó Miklós)

 

 
Elfogatóparancsot adtak ki a kétszeres magyar válogatott ellen
Feladta magát a korábbi kétszeres válogatott futballista – sajtóhír
Újabb elfogatóparancs a magyar válogatott futballista ellen

Az egyszeres magyar bajnok egykori labdarúgó ellen még 2021. július 7-én sikkasztás miatt adtak ki körözést, majd 2023. márciusában ismét. Utóbbi eset után nem sokkal bement a rendőrségre, hogy tisztázza a helyzetet, ám szeptember 29-én ismét felkerült a körözött személyek listájára.

Az érintett a laptól tudta meg a legfrissebb hírt.

„Megint körözési listán vagyok? Ezt most nem mondja komolyan! De hát miért? Hiszen tudják a telefonszámomat, a lakhelyemet, az elérhetőségemet a rendőrségen, a bíróságon. Bármikor megtalálhatnak. Értsék már meg, nincs miért bujkálnom! Köszönöm, hogy szólt, akkor most bemegyek a rendőrségre, és megígérem, visszahívom, ha túl vagyok rajta…” – mondta Tokody, aki később vissza is hívta a lap munkatársát, s tisztázta, hogy korábban sem adta fel magát, hanem bement a rendőrségre, hogy tisztázza a helyzetet, most ugyanabban az irodában fogadta ugyanaz a nyomozó.

„A rendőrség nem tehet róla, hogy a bíróságról csak az ügyész ér utol, hogyha akar. Most az történt, hogy nem vettem át időben a bírósági idézést. Késtem, nagyjából egy hetet, nincs ezen mit szépíteni. De ezért körözési listára tenni valakit, aki egyébként mindenben partner – ez egyszerűen felfoghatatlan” – vélekedett Tokody, aki nem akart magyarázatokba bocsátkozni, de emlékeztetett, hogy 180 euró a vita tárgya egy olyan céggel, melyből már kilépett.

2023.12.10 16:42:39

Minden más foci nemzetisport.hu

A DAC az utolsó idei hazai bajnokiján Barisic kiállítása után megküzdött az egy pontért a Trencsén ellen.

2023.12.09 23:25:36

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Salamon Béla, a kor kiváló komikusa egyenesen szembedicsérte a ma 130 éve született Pluhár Istvánt: »Te egy temetésről is tudnál közvetíteni, ha ezt a mérkőzést ilyen szépen, sírás nélkül tudtad elbeszélni«.

2023.12.07 13:58:59

Minden más foci nemzetisport.hu

Kő András 1987-ben megjelent könyve „arcot adott” a sportriporteri szakma hazai művelőinek.

2023.12.07 13:31:41

Minden más foci nemzetisport.hu

Finy Petra Almás pite című mesegyűjteményének A titkos focista című fejezete eleveníti fel az edző alakját.