NS-partnerség: lapunk a Football Benchmark kizárólagos hazai médiapartnere lett

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.03.01. 15:14
Lapunk együttműködési megállapodást írt alá a Football Benchmark céggel (Fotó: Szabó Miklós)
Együttműködési megállapodást írt alá csütörtökön, a Nemzeti Sport szerkesztőségében Andrea Sartori, a Football Benchmark olasz alapító-igazgatója és kiadónk ügyvezetője, Molnár Irina. Az eseményen részt vett Katona András, a Football Benchmark márkaépítésért, kommunikációért és partneri kapcsolatokért felelős igazgatója és Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője is.

 

A labdarúgás üzleti adatait feldolgozó, rendszerező és publikáló, budapesti székhelyű világcég kizárólagos magyar médiapartnere lett a Nemzeti Sport, amely ezentúl heti rendszerességgel közöl elemzéseket, statisztikákat, összeállításokat a futball nemzetközi irányító testületeinek, nagy kluboknak is dolgozó FB anyagaiból (hétvégi mellékletünk, a Képes Sport hasábjain már el is indult egy, a legnagyobb klubok paramétereit analizáló sorozatunk az új együttműködésnek köszönhetően).

Új partnerünk három fő tevékenysége: a futballklubok üzleti teljesítményének és működésének elemzése, a klubok és játékosok jelenlétének vizsgálata a közösségi médiában és a futballisták piaci értékének megállapítása. A nemzetközi médiában olyan sajtóorgánumokkal dolgozik a Football Benchmark, mint a spanyol Marca, az olasz La Gazzetta dello Sport vagy a brit Financial Times, ehhez az előkelő klubhoz csatlakozik most az elemzőcég kizárólagos magyar partnereként a piacvezető Nemzeti Sport, amely nyomtatott és online felületein, illetve a Sportrádió hullámhosszán is folyamatosan feldolgozza és publikálja majd a FB segítségével a futball legérdekesebb üzleti vonatkozású adatait.

(Fotó: Szabó Miklós)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik