Football Leaks: első fokon kiadnák Portugáliának az oldal alapítóját

Vágólapra másolva!
2019.03.05. 14:46
A Fővárosi Törvényszék kezdeményezi a Football Leaks mögött álló, Budapesten elfogott hekker letartóztatását valamint kiadatását Portugália felé – döntött a keddi tárgyalást követően első fokon a bíróság.

A gyanú szerint a férfi a Football Leaks honlap – amellyel részletesen itt foglalkoztunk – tulajdonosa, szerkesztője; ezen a honlapon jelentek meg először azok a dokumentumok, amelyek szerint Cristiano Ronaldo labdarúgót egy modell, Kathryn Mayorga nemi erőszakkal vádolta. amellyel részletesen itt foglalkoztunk – tulajdonosa, szerkesztője; ezen a honlapon jelentek meg először azok a dokumentumok, amelyek szerint Cristiano Ronaldo labdarúgót egy modell, Kathryn Mayorga nemi erőszakkal vádolta.

Szintén az oldalon hozta nyilvánosságra Kylian Mbappé feltételezett párizsi szerződését, amelyben több különleges bónusz is szerepel. A német Der Spiegel is a Football Leaks információi alapján kezdett saját nyomozásba a jelenlegi FIFA-elnök Gianni Infantino, valamint a pénzügyi fair playt gyanúsan megszegő PSG és Manchester City közti titkos alkuról.

G. Pintót január 16-án fogta el a rendőrség Budapesten. A birtokában lévő, feltehetően bűncselekményből származó tárgyakat lefoglalták. Ezen tárgyakat és adatokat a Fővárosi Törvényszék jelenlegi döntése szerint szintén átadnák a portugáliai hatóságoknak.

A 30 éves portugál férfit védő ügyvéd jelezte, fellebbeznek az ítélet ellen, amely így nem jogerős.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik