Norvégia: fantasztikus meccse volt a magyar támadónak

Vágólapra másolva!
2012.08.25. 18:03
null
Kovács remekül játszott
A két gólt szerző Kovács Péter vezérletével harcolt ki 3–3-as döntetlent az éllovas Strömsgodset a jó passzban lévő Lilleström ellen a norvég labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati mérkőzésén.

Kovács Péter az első félidő hajrájában szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. Thorstein Helstad és Erling Knudtzon révén a Lilleström a második játékrész elején fordított, majd a 64. percben megint jött Kovács, aki tőle szokatlan módon 20 méterről célozta meg a kaput – a labda beakadt, 2–2!

A 70. percben Björn Helge Riise büntetőből újra vezetést szerzett a Lilleströmnek, csakhogy erre is érkezett válasz a drammeniek részéről, méghozzá Kovács közreműködésével: a remek napot kifogó magyar támadót szabálytalanul állították meg a 16-oson belül, és Ola Kamara gólra váltotta a megítélt büntetőt.

Kovács Péter ebben a szezonban harmadszor ért el egy mérkőzésen két gólt: egyszer a kupában, kétszer a bajnokságban duplázott. Bajnoki termése nyolc gól, ezzel második a házi góllövőlistán.

Az éllovas Strömsgodset a bravúros talpra állás ellenére három forduló óta nyeretlen, míg az idény eleji hullámvölgyből kilábaló Lilleström immár hét forduló óta legyőzhetetlen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik