Bölöni László több klubot is visszautasított a Standard kedvéért

Vágólapra másolva!
2009.06.18. 10:24
Bölöni László elismerte, hogy több klubtól is kapott (pénzügyileg vonzó) ajánlatot. A magyar szakember ennek ellenére maradt a belga labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérmesénél, a Standard Liege-nél, amellyel így a Bajnokok Ligájában bizonyíthat.
Bölöni marad
Fotó: Action Images (archív)
Bölöni marad
Bölöni marad
Fotó: Action Images (archív)
Bölöni marad

„Meghallgattam más klubok ajánlatát is, de mindig volt valami, amiért nemet mondtam” – értékelt Bölöni László új szerződése aláírását követően nem sokkal.

Mint ismert: a belga bajnokságot megnyerő Standard Liege-nél egy évvel meghosszabbították Bölöni László szerződését. Bár más csapatok is szerették volna megszerezni a magyar szakembert, ő mégis maradt Belgiumban.

A hírek szerint két román csapat, a bukaresti Steaua és a Dinamo, valamint a skót Celtic is szívesen látta volna kispadján a szakembert.

„Miért mentem volna el? Itt remek körülmények között dolgozhatok. Ráadásul a Standard a következő szezonban is a bajnoki címért harcolhat, s Európában is a legmagasabb szinten, a Bajnokok Ligájában mutathatja meg, hogy mire képes” – tette hozzá Bölöni.

Az erdélyi szakember elmondta: több olyan ajánlatot is kapott, amely pénzügyileg igen vonzó volt, de szakmailag hiányzott valami ahhoz, hogy nyugodt szívvel elvállalja a munkát.

Így hát Bölöni maradt Belgiumban. Ahhoz azonban, hogy a liege-i csapat Európában is megállja a helyét, további erősítésekre lesz szükség.

„Úgy vélem, hogy még három-négy új játékosra lenne szükségünk. Az ideális legalábbis ez lenne” – zárta gondolatait Bölöni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik