Skót középpályás érkezett

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2009.08.05. 23:46
Címkék

Megérkezett az első Celtic-játé kos Újpestre. A skót Mark Millar, 21 éves, védekező középpályás és egy éven át lesz a lila-fehérek játékosa, s vele még jobbnak tűnik az igencsak erős Megyeri úti keret. Ugyanakkor az építkezés nem fejeződött be, a Celtic és az Újpest együttműködésének köszönhetően további futballisták érkezhetnek a magyar csapathoz.

„Tavaly láttam futballozni Mark Millart, ő is egyike volt annak a nyolc labdarúgónak, akit kinéztünk magunknak– mondta Sallói István, azÚjpest sportigazgatója. – A középpályán Mario Bozsics távozása utáni űrt most sikerült kitölteni, a skót labdarúgó sokat segít a csapatnak. Van még néhány hely a keretben, s céltudatosan kérünk játékosokat a Celtictől, illetve az is befolyásolja a csapatépítést, hogy kapunk-e ajánlatot valamelyik játékosunkra.”

Mark Millar már edzett a Megyeri úton, a hotelből is kiköltözött, hiszen lakást bérel neki a klub, vagyis hamarosan otthonosan mozoghat a Megyeri úton és környékén.

„Első benyomásaim nagyon pozitívak, az Újpest stadionja lenyűgöző – mondta a légiós. – Örülök, hogy ismét együtt dolgozhatok William McStayjal, mert ő győztes mentalitású szakember. Remélem, rendszeres játéklehetőséget kapok az első csapatban. Ezért igazoltam Újpestre, és persze azért is, hogy trófeákat nyerjek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik