Köszönet a nászútnak

BORBÉLY KÁROLYBORBÉLY KÁROLY
Vágólapra másolva!
2009.07.13. 00:54
Címkék

A szerb második ligás FK In dija ellen játszotta harmadik felkészülési meccsét a Kecskeméti TE-Ereco. Tomiszlav Szivics, a kecskemétiek vezetőedzője a találkozó előtt kifejtette: most nem sorokat küld a pályára, hanem azok kapnak több játékidőt, akikre a jövőben a kezdők között számít. Az persze tudvalevő, hogy a szerb mesternek mindig a produkció számít. Ahogy mondani szokta: „Ott a pálya gyerekek, lehet bizonyítani! Engem más nem érdekel.”

Montvai Tibor most nagyon igyekszik. A kecskeméti lilák csatára hét találatával tavaszi házi gólkirály volt, és az edzőmeccsek alapján úgy tűnik, hogy ott folytatja, ahol abbahagyta. Az FK Indija kapuját kétszer vette be, míg az előző edzőmérkőzésen a román Gaz Metanét egyszer.

„Jót tett nekem a mallorcai nászút… – mosolygott Montvai Tibor. – De inkább arról lehet szó, hogy nagyon fekszik az a stílus, amit a KTE játszik. Az ilyen típusú labdarúgónak, mint én, sokat számít, hogy a szélekről gyors emberek támogatnak. Megnyugtató számomra az is, hogy csapatunk ugyanazt a támadófutballt játssza, mint az előző szezonban. Egy csatár ugyanis csak abban az együttesben tud maradandót alkotni, amelyik támadó szellemben futballozik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik