Egyszerre sokk és boldogság

Forrás: www.independent.co.ukForrás: www.independent.co.uk
Vágólapra másolva!
2009.07.05. 23:16
Címkék

Meglepte a manchesteriek ajánlata?Meglepte a manchesteriek ajánlata?

Még csak nemrég kezdtem el más klubokkal tárgyalni, amikor szerdán meglepő hívást kaptam Sir Alex Fergusontól, hogy másnap reggelizzünk együtt. Sokkolt a megkeresése, de természetesen nagyon boldoggá tett. Elmondta, szeretne szerződtetni, én meg gondolkodás nélkül rábólintottam az ajánlatára. Fantasztikus lehetőség, mindenképpen szeretném kihasználni. Ahogy hallottam, a menedzser már korábban is úgy gondolta, van bennem fantázia, ezért reméltem, hogy egy napon az MU-ban játszhatok. Remek csapatba kerültem, ezt az együttes trófeáinak sokasága is bizonyítja. Remélem, a góljaim újabb sikereket hoznak.

Előző csapatával ez nem sikerült.

Gyengén játszottam a Newcastle-ban, de azt megelőzően eredményesen futballoztam. Szerintem ilyen tekintélyes klubban újra formába lendülhetek, és gólokat szerezhetek. Nem vagyok naiv, biztosan vannak olyan szurkolók, akik szerint nem kellett volna átigazolnia a Manchesternek. A játékommal szeretném meggyőzni őket.

Az elmúlt években sokat volt sérült, most minden rendben ment az orvosi vizsgálaton?

Az elmúlt szezonban kihagytam a felkészülést, de most már az első nap ott leszek a United edzőközpontjában, és nagyon várom, hogy végre elkezdhessem az edzéseket. Huszonkilenc éves vagyok, több mint ötszáz meccsen léptem pályára a legmagasabb szinten, ha valaki ennyit játszik, az nem lehet egyfolytában sérült. Úgy éreztem, mindenki meglepődött, milyen jól sikerültek a vizsgálatok, én viszont nem aggódtam, mivel tudtam, semmi baj sincs az erőnlétemmel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik