A motivációval nincs baj

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2009.06.23. 23:06
Címkék

A debreceni Demjén Gábort és a székesfehérvári Mohl Dávidot ezúttal nem le-, hanem elcserélték. Klubjaik vasárnap megállapodtak abban, hogy a két futballista egyesületet vált. Mint korábban már beszámoltunk róla: a DVSC és a Fehérvár vezetői már hosszú ideje egyeztettek a váltásról, ám csak vasárnap sikerült megegyezniük.

„Szóban megegyeztem a Fehérvárral – mondta Demjén Gábor. – Az egyik motivációs tényező az volt, hogy Lothar Matthäus lesz majd az edzőm, aki kiváló labdarúgó volt, s biztosan sokat tanulhatok tőle; szerintem a szerepvállalása jót tesz majd a magyar futballnak. Egyébként sem érzem visszalépésnek, hogy elhagytam a bajnokcsapatot. Maradhattam volna Debrecenben, hiszen az én döntésem is kellett ehhez a cseréhez. Új csapatomban talán többet játszom. Két szép évet töltöttem a Lokinál, ideje volt váltani.”

Demjén Gábor tehát szóban már megállapodott a Fehérvárral, Mohl Dávidot pedig éppen útban Debrecen felé értük utol.

„A lényegesebb részleteket az elmúlt két hétben már megbeszéltük a debreceniekkel – mondta a védő. – Úgy tudom, hogy első számú balhátvéd leszek a Lokinál, vagyis csak rajtam múlik, hogy élek-e ezzel a nagy lehetőséggel. Ez a szerződés nagy előrelépést jelent a karrieremben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik