Közvetítés: zavaros a kép

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2009.06.18. 22:59
Címkék

Egyelőre nem született végleges döntés azzal kapcsolatban, hogy az őszi szezontól melyik csatorna tűzi műsorára a magyar bajnokikat. Mint arról korábban beszámoltunk, a Digi Tv ajánlatot tett a jogok megszerzéséért, és három év alatt 2.1 milliárd forintot fizetne a találkozók közvetítéséért. Ugyanakkor a Sport Tv-nek opciós szerződése van, vagyis ha tartja ezt az összeget, a társaság sugározhatja a jövőben is a meccseket.

„Immár a második levelet küldtük el az illetékeseknek, amelyben azt kértük, juttassák el hozzánk a konkurencia ajánlatát – mondta Máté Pál, a Sport Tv főszerkesztője. – Amíg nem jut el hozzánk a megállapodástervezet, nem tudjuk eldönteni, mit lépjünk.”

Az MLSZ-ben elismerik, hogy lassan halad az ügy. Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke elmondta, a tervezetet a jogászok átnézték, és néhány részlettel kapcsolatban egyeztetniük kell. A jövő csütörtöki elnökségi ülésre a véglegeshez közelítő szerződést szeretnének látni; ha ezt elfogadja, akkor a Sport Tv is megkapja, és két héten belül dönthet az ügyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik