Egyre komikusabb a helyzet

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2008.12.29. 15:35
Címkék

Kovács Zoltán kapós lett. Miután a csatár lapunk vasárnapi számában bejelentette, hogy befejezi a labdarúgást, többen is megpróbálták csapatukhoz csábítani. Volt olyan, aki azt mondta, hogy csak egyszer kell egy héten edzésre mennie, hiszen ennyi felkészüléssel is tudna segíteni a klubon. A korábbi újpesti kedvenc azonban minden megkeresést elhárított.

„Nem akarok megbántani senkit, de komikus a helyzet– mondta a támadó. – Folyamatosan csörgött a telefonom, harmincöt évesen több ajánlatot kaptam, mint pályafutásom során bármikor.

Mindenkinek köszö-nettel tartozom, aki gondolt rám, de a visszavonulásom nem blöff volt, nem ezzel akartam eladni magam. Befejeztem, vége.”

A csatár arról hallgat, kik keresték meg, de úgy tudjuk, hogy NB II-es élcsapatok mellett még külföldi – romániai – érdeklődő is volt a telefonálók között.

„Akadt olyan klub, ahol te kintélyes edzővel dolgozhattam volna együtt – folytatta a csatár. – Egy második ligás, fel ju tásra pályázó együttes is je lent kezett. Aztán volt, aki azt mondta, hogy a fiatalok mellé nagyon kellenék a csapatába. Mindegyikben volt kihívás, de nem volt nagy kísértés. Amint azt korábban is kijelentettem, nem akarok becsapni senkit, magamat sem és azt sem, aki hív. Jólesett, hogy kerestek, de ennyi és semmi több. Azt hiszem, így a legjobb mindenkinek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik