A Pilisszentiván tíz percig tizenkét fővel futballozott

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2008.11.03. 22:08
Címkék

Ritkán fordul elő, hogy egy csapat a kezdés pillanatában emberhátrányba kerül, pedig minden játékosa a pályán van. Ez a furcsaság esett meg a hét végén a Pest megyei II. osztályú bajnokság Legea-csoportjában a Taksonnyal, amely a Pilisszentiván vendége volt. A kezdéstől tíz percen át tizenkét futballista szerepelt a hazai együttesben, és ha az egyik vendégdrukker nem reklamál hevesen, Budai Balázs játékvezető talán kilencven percen keresztül elnézi ezt a furcsa emberelőnyt – bár ő egészen másképp emlékszik az eseményekre.

„Egy perc telt el a meccsből, amikor az egyik vendégjátékos szólt, hogy emberelőnyben van a Pilisszentiván – mondta Budai Balázs. – Ekkor adtam egy sárgát, és leküldtem a hazaiak egyik futballistáját. Úgy tudom, hogy banális félreértés történt. Az egyik pilisszentiváni játékos, aki rendszeresen kezdő szokott lenni, ezúttal kimaradt a csapatból, de ezt ő nem tudta, és beállt a sor végére tizenkettediknek. Sajnos hibáztam, mert szokásommal ellentétben csak egyszer számoltam meg a csapatok játékosait.”

Az mindenesetre nem támasztja alá a játékvezető szavait, hogy a két csapat vezetői írásba foglalták: tíz percig tartott a hazai emberelőny. Kamrás Gábor, a Taksony edzője ehhez lapunk kérdésére hozzátette, hogy mivel nem született gól ebben az időszakban, nem óvják meg a mérkőzést. A mérkőzést a hazaiak nyerték meg 3–1-re.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik