Ismerős az új edző

G. J.G. J.
Vágólapra másolva!
2008.10.03. 23:23
Címkék

Gyorsan edzőt talált az NB II Keleti csoportjában szereplő Szolnoki MÁV. A DVTK-tól közös megegyezéssel búcsúzó Vágó Attila foglalhatja el Vígh Tibor helyét a 12. helyen álló csapat kispadján.

Eseménydús napokon van túl a Szolnoki MÁV FC. A tavasszal ezüstérmes gárda gyengén kezdte az új idényt, s emiatt hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a klub vezetősége Vígh Tibor vezetőedzővel. Bár Ferencz Gábor elnök egész héten tárgyalt a kiszemelt utódokkal, megegyeznie csak péntek délelőtt sikerült: ezek szerint – miként erre kedden már utaltunk – a Diósgyőrből a múlt héten menesztett Vágó Attila kezébe került a csapat irányítása. Az edző korábban már dolgozott Szolnokon: 2001. október 17-én Csábi Józsefet váltotta a kispadon.

Nem maradt tehát sokáig (másod)állás nélkül Vágó Attila, aki egyébként a magyar női válogatott szövetségi edzője is – igaz, csak az év végéig, mert lejáró szerződését híreink szerint nem hosszabbítja meg az MLSZ. Most már tehát bizonyos, hogy Vágó Attila nem véletlenül nézte meg a Szolnoki MÁV FC legutóbbi hazai, Makó elleni bajnoki mérkőzését. Mivel előző csapatával, a DVTKval a nyáron edzőmeccset is játszott a kék-fehérekkel, nyilván nem kell különösebben bemutatni neki új együttesét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik