Két Puticsa lehet Újvárosnak

SZIRMAI GYÖRGYSZIRMAI GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2008.07.22. 23:24
Címkék

A nyári pihenő után a gyakorlás elején, a ráhangolódásnál tart a Dunaferr SE férfi kézilabdacsapata. A válogatott játékosok még nem kapcsolódtak be a munkába – kivéve Zubai Szabolcsot, aki magánszorgalomból már együtt gürcöl a többiekkel. Már csatlakozott új társaihoz a Szegedről érkező Bajusz Sándor, valamint a szlovák válogatott hálóőr, Richard Stochl.

Mint már közöltük, az MKB Veszprém egy évadra kölcsönadja valamelyik magyar klubnak válogatott átlövőjét, Putics Barnát. Elképzelhető, hogy ez a csapat a Dunaferr lesz. Ha így történik, a két Putics együtt is pályára léphet az újvárosiaknál, hiszen az ifjabbik, Bence a tél óta már a piros-fehéreknél készül.

A bajnoki bronzérmes újvárosiak elsőként július 24-én az NB I-es újonc Csurgó otthonában játszanak felkészülési találkozót.

„Kemény erőnléti alapozás után kezdjük meg az edzőmérkőzések, tornák sorozatát – tájékoztatott Kolics János vezetőezdő. – Igyekszünk minél több erős ellenféllel összemérni magunkat, ezért szereplünk többek között Érsekújváron, Székelyudvarhelyen és Constantában. Ellenfeleink között szerepel a bajnok Veszprém és a dán Viborg is. Meglepően bő, huszonegy tagú kerettel dolgozom, amelynek véglegesen tagja négy fiatal, Ancsin Gábor, Hajdu Gábor, Yassine Benmiloud és Zubai Gábor. Az edzésszerkezeten, -beosztáson igyekszünk változtatni, több egyéni gyakorlással, osztott létszámú foglalkozásokkal próbálunk hatékonyan dolgozni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik