Ki is az Újpest edzője?!

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2008.07.14. 23:38
Címkék

Szlavko Petrovics, aki az előző bajnokság jelentős részében a Zalaegerszeg edzője volt, szeretné megnyerni az Újpesttel az előttünk álló bajnokságot – derül ki a Szerbiában megjelenő Dnevnik című lap internetes kiadásából. A szakember a cikkben elmondta, hogy tárgyalt a Megyeri úti vezetőkkel, és mostanság leginkább azzal foglalkozik, hogy összegyűjtse azokat a szabadon igazolható szerb futballistákat, akiknek Újpesten lenne a helyük. Az edző úgy véli, a lila-fehérek az előző bajnokságban is aranyérmesek lehettek volna.

„Magyarországon van néhány jó csapat, és az élvonal erősebb is, mint a szerb – nyilatkozta a lapnak Szlavko Petrovics. – Szeretném megnyerni ebben a szezonban a bajnokságot az Újpesttel, amelyik jobb csapat, mint a ZTE. A lila-fehérek elnöke komoly ember, és a véleményünk sok tekintetben nagyon hasonló.”

Konkrét, de igencsak meglepő szavak. Már csak azért is, mert Szentes Lázár, a lila-fehérek vezetőedzője a tavasszal, hat fordulóval a bajnokság vége előtt került a Megyeri útra, és élvezi a vezetők bizalmát, ráadásul 2010 nyaráig él a szerződése. Igaz ugyan, hogy az Újpest a felkészülési időszakban öt mérkőzésből csak egyet nyert meg, de a klubnál állítják, Szentes Lázár helye biztos.

„Határozottan állítom, hogy nem kívánunk edzőt váltani – mondta Joe Böröcz, az Újpest tulajdonosa. – Elégedettek vagyunk Szentes Lázárral, és eszünkbe sem jutott elküldeni őt. Nem is értem, hogy Szlavko Petrovics miért nyilatkozik ilyeneket. Azt állítja, hogy az elnökkel beszélt, aki pedig, azt hiszem, még én vagyok. Mi viszont még egyetlen szót sem váltottunk egymással.”

Információink szerint Újpesten létezik olyan forgatókönyv, hogy a szakember szerb, illetve horvát játékosok szerződtetéséhez segítené a csapatot. Ebben az esetben, afféle játékosmegfigyelőként még bajnok is lehet a Megyeri útiakkal, persze csak akkor, ha valóban jó labdarúgókat közvetít a lila-fehéreknek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik