Kettős sikerre vágynak

SZIRMAI GYÖRGYSZIRMAI GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2008.02.16. 23:31
Címkék

A hét végén a női és a férfi EHF kupában egyaránt pályára lépnek a Dunaferr játékosai. A nyolcaddöntő mindkét mérkőzését hazai környezetben játssza a klub női együttese, a férfiak pedig a visszavágóra Zaragozába utaznak.

A pályaválasztói jogáról lemondó szerb Knjaz Milos ellen szombaton és vasárnap is 17 órakor lépnek pályára Ferling Bernadették. A szerb csapat nem ismeretlen az újvárosiak számára: 2006-ban a BL csoportkörében már találkozott egymással a két együttes. Akkor Arandjelovacon 27–24-re, itthon 39–24-re győzött a Dunaferr NK.

„Saját játékunkat érvényre juttatva, kettős győzelemmel szeretnénk továbbjutni – mondta Imre Vilmos vezetőedző. – Hajdu János szövetségi kapitány látogatása és anyagi helyzetünk rendeződése jót tett a csapatnak, látom a felszabadultságot játékosaimon. Totális kézilabdát igyekszünk produkálni, masszív hatos fallal kezdünk, gyors indításokkal akarunk operálni az elején, amíg jobban kiismerjük az ellenfelet. Ha kellő előnyt szerzünk szombaton, másnap több lehetőséget adok a mostanában ritkábban szóhoz jutóknak. Sopronyi Anett és Tilinger Tamara betegeskedett a héten, erőállapotuk még nem ideális, rájuk is inkább a második mecscsen számítok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik