Angolosan távozó külföldi

J. R.J. R.
Vágólapra másolva!
2008.01.14. 23:35
Címkék

Quinton Day a Nyíregyháza ellen megtagadta a játékot, majd miután anyagi ügyei rendeződni látszottak, az Albacomp elleni szombati mérkőzésen ismét beszállt, és öt triplával fűszerezve, húsz pontot dobott. Egy nappal később azonban újfent váratlant húzott az amerikai irányító. Menedzsere vasárnap megkereste a Kaposvári KK-t, és kérte Day szerződésének felbontását, egyben játékengedélyének kiadását. A kosárlabdázó a hétfői edzésen már meg sem jelent, egy társával üzente meg, hogy elutazik, és a számára bérelt lakás kulcsát rövidesen visszajuttatja. Azóta kiderült, hétfőre érvényes repülőjegye volt Törökországba… Kovács László a Kaposvári KK ügyvezető elnöke értetlenül áll az esettel szemben. Mint mondta, ők már nem tartoznak sem a játékosnak, sem a menedzsernek, ezért sem értik a történteket.

„A KKK nem engedheti meg, hogy élő szerződéssel rendelkező játékosa következmény nélkül, külső befolyásoló tényezők hatására távozzon. Az ügy tisztázása érdekében a szükséges lépéseket nyomban megtesszük” – mondta Kovács.

Az ügyvezető hozzátette, új játékos után néznek, ám a Sopron (szerda) és a Falco (szombat) elleni összecsapásra még a jelenlegi szűkebb kerettel készülnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik