Finálét játszanának

SZIRMAI GYÖRGYSZIRMAI GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2007.03.17. 19:13
Címkék

Szombaton Spanyolországban az EHF-kupa legjobb négy csapata közé kerülésért kezdi meg a küzdelmet a Dunaferr, amely korábban a BL-ben és a KEKben is diadalmaskodott már, s az európai szövetség serlegét 1998ban hódította el (többek között éppen a mostani ellenfél, az Elda Prestigio kiverésével).

„A spanyolok elleni itthoni találkozón fiatal játékosként én is viszonylag több lehetőséget kaptam Zsiga Gyulától, akkor még a bal szélen – emlékezett FerlingBernadett. – A mostani Elda a videofelvételek alapján sokkal keményebb dió, erősebb eddigi ellenfeleinknél.”

Az irányító elmondta még, hogy társainak sem kell magyarázni, milyen feladat áll előttük, mindenki tudja a dolgát. A Fradi-pályán elért döntetlent jelentős fegyverténynek tartja a fiatal Dunaferrtől, amely minden sikernek örül, és újra nagy célokat szeretne elérni.

„Vezetőink nem fogalmaztak meg konkrét célt az EHF-kupára

– folytatta Ferling –, de szeretnénk minél tovább versenyben maradni. Mi, játékosok egymás közt a négybe jutást elvárjuk magunktól, de inkább a döntőig szeretnénk menetelni. Együttesünkben sokan vannak, akik még nem szerepeltek az újvárosi jégcsarnokban. Szeretnénk velük együtt újból átélni ezt az élményt. Ehhez elődöntőt, még inkább finálét kell játszanunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik