Priskin az Old Traffordon

F. Z.F. Z.
Vágólapra másolva!
2006.08.26. 01:48
Címkék
A Premier League harmadik fordulójában a listavezető Manchester United Watfordba látogat, és toronymagas esélyesként érkezik. Priskin Tamás csereként állhat be.
Priskin Tamás újra pályára léphet
Priskin Tamás újra pályára léphet
Priskin Tamás újra pályára léphet
Priskin Tamás újra pályára léphet
Priskin Tamás újra pályára léphet
Priskin Tamás újra pályára léphet

A két győzelemmel, nyolc rúgott és egy kapott góllal 2004 januárja óta először éllovas „vörös ördögök” magabiztosan várják a mérkőzést, noha Gary Neville-re sérülés miatt most sem számíthat Alex Ferguson menedzser, de a nyáron a Tottenhamtől vásárolt Michael Carrick feltehetően először lesz majd kezdő. Priskin Tamás, a hazaiak magyar csatára valószínűleg most is csereként kap lehetőséget Aidy Boothroyd mestertől. A találkozó érdekessége, hogy a Premiership legöregebb (a 64 esztendős Alex Ferguson) és legfiatalabb (a 35 éves Aidy Boothroyd) menedzserének együttese csapn össze. A bajnok Chelsea a Middlesbrough-tól elszenvedett 2–1-es vereség után újabb kemény csatára számíthat, ezúttal a Blackburn otthonában. José Mourinho, a kékek portugál menedzsere bevetheti a felépült német Michael Ballackot és a holland szélsőt, Arjen Robbent.

A másodosztályban Király Gábor csapata, a Crystal Palace a Burnleyt fogadja a javítás reményében, két vereség után (kikapott a Birminghamtől, majd kiesett a Ligakupából a negyedik ligás Notts County ellenében. A Buzsáky Ákost foglalkoztató Plymouth Argyle a Stoke-hoz látogat, míg Rósa Dénes és Gyepes Gábor együttese, a Wolverhampton, amely már szintén elköszönt a Ligakupától, a Lutont látja vendégül. Hétfőn lép pályára a West Bromwich Albion, Gera Zoltánék a Sunderlendhez utaznak.

PREMIER LEAGUE, 3. FORDULÓ
Szombat: Liverpool–West Ham (tv: Sport1, 14), Charlton–Bolton, Fulham–Sheffield, Watford–Manchester United, Wigan–Reading, Tottenham–Everton (tv: Sport1, 16), Manchester City–Arsenal (tv: Sport2, 18.30)
Vasárnap: Aston Villa–Newcastle (tv: Sport2, 15), Blackburn–Chelsea (tv: Sport2, 17)
Hétfő: Middlesbrough–Portsmouth (tv: Sport2, 21)

Szavazás

Ön szerint ki lesz az angol bajnok 2007-ben?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik