Ole Gunnar Solskjaer visszatérhet

F. Z.F. Z.
Vágólapra másolva!
2006.08.23. 00:44
Címkék
Az Arsenal és a Liverpool is kihagyja a Premier League hétközi második fordulóját, a két élcsapat meccsét a BL-selejtezők visszavágói miatt kellett elhalasztani.
Ole Gunnar Solskjaer: figyelj, jövök!
Ole Gunnar Solskjaer: figyelj, jövök!
Ole Gunnar Solskjaer: figyelj, jövök!
Ole Gunnar Solskjaer: figyelj, jövök!
Ole Gunnar Solskjaer: figyelj, jövök!
Ole Gunnar Solskjaer: figyelj, jövök!

Azért így is akad csemege a szerdai étlapon, hiszen a címvédő Chelsea a Middlesbrough, míg a parádésan startoló Manchester United a Charlton otthonában lép pályára. A dél-londoniakat a kötelezőnek mondható győzelem megszerzésén túl fűti a visszavágási vágy, mert ki ne emlékezne arra, hogy február 11-én a Boro óriási meglepetésre 3–0-ra nyert a Riverside Stadionban. A vendégeknél a hét közben igazolt holland védő, Khalid Boulahrouz kerettag lesz, csakúgy, mint a sérüléséből felépülő német Michael Ballack és az egyre jobb erőállapotba kerülő francia labdaszerző, Claude Makelele. A Middlesbrough győzelmére kevés az esély, a hazaiak legutóbbi nyolc bajnokijukból mindössze egyet tudtak megnyerni.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United skót menedzsere nem tudja a Fulham elleni (5–1) győztes csapatot pályára küldeni a Charlton ellen Londonban, hiszen Paul Scholes és Wayne Rooney ezzel a mérkőzéssel kezdi meg három találkozóra szóló eltiltásának letöltését. A két angol kényszerű távollétében a dél-koreai Pak Dzsi Szung, a norvég Ole Gunnar Solskjaer, esetleg az ír John O’Shea kaphat játéklehetőséget. Tavaly novemberben ugyanebben a felállásban a „vörös ördögök” simán győztek (3–1), de az biztos, hogy az Athleticnek ezútal nem kell tartania az akkor duplázó Ruud van Nistelrooytól, mivel a holland azóta a spanyol Real Madrid játékosa.

A Watford–West Ham mérkőzésen a hazaiak frissen igazolt csatára, Priskin Tamás a 73. percben kapott lehetőséget Aidy Boothroyd vezetőedzőtől. A találkozó 1–1-es döntetlennel zárult.

A Ligakupában két másodosztályú, magyar érdekeltségű együttes is játszott szerda este lapzártánk után: a Buzsáky Ákost foglalkoztató Plymouth a Walsallt, míg Király Gábor csapata, a Crystal Palace a Notts Countyt fogadta.

PREMIER LEAGUE, 2. FORDULÓ
Watford–West Ham United 1–1
(M. King 63., ill. Zamora 64.)
A Tottenham–Sheffield United 2-0 (Berbatov 7., Jenas 17.)

A szerdai program: Manchester City–Portsmouth, Blackburn–Everton, Aston Villa–Reading, Charlton–Manchester United, Middlesbrough–Chelsea (tv: Sport1, 20.45), Fulham–Bolton
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik