Élmény volt részese lenni a meccsnek

SZ.G. SZ.G.SZ.G. SZ.G.
Vágólapra másolva!
2003.04.24. 11:33
Címkék
A minden idők legjobb mérkőzése címre joggal pályázó Manchester United-Real Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntő után az edzők sem fukarkodtak a dicsérő szavakkal.
Ronaldo volt az est hőse
Ronaldo volt az est hőse
Ronaldo volt az est hőse
Ronaldo volt az est hőse
Ronaldo volt az est hőse
Ronaldo volt az est hőse
"Fantasztikus mérkőzés volt, amely bárhogy alakulhatott volna. A szurkolók és a játékosok is kiemelkedőt nyújtottak” – vélte a diadalmas hadvezér, Vicente Del Bosque. A Real edzője elmondta: "Egyetlen percre sem nyugodhattam meg. Bármelyik csapat győzhetett volna, talán a döntetlen lett volna az igazságos eredmény.” a mester külön megemlékezett a mesterhármast vágó Ronaldóról: "Ez az ő estéje volt. Csak három lehetőséget alakított ki számára a csapat, de ő mindegyikből gólt szerzett. Remekül küzdött!” Del Bosque ugyanakkor már előre is tekint: "A négy között három olasz csapat áll velünk szemben. Mindent megteszünk, hogy megvédjük a címünket!”

"Mindkét csapat múltjához méltó volt a mai mérkőzés, egyszerűen élmény volt részese lenni ennek a meccsnek” – lelkendezett az amúgy vesztes fél edzője, Sir Alex Ferguson. "Megmutattunk az erőnket, de nem tudtuk kapott gól nélkül kihúzni az elejét. Végig bennünk voltak az újabb gólok.” A szakvezető kitért arra is, miért Ole Gunnar Solskjaer kezdett Ddavid Beckham helyén. "Solskjaer remekül játszott a jobb szélen, de őt amúgy sem tartom tartalékjátékosnak. Ugyanakkor Beckham is keményen dolgozott.” A mester az ellenfélnek sok sikert kívánt: "Nyerjék meg a kupát! Most már hatalmas esély előtt állnak, nem hiszem, hogy bármelyik olasz csapat jobb lenne náluk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik