NB I/B - Lombard-Pécs 1-1

KISS ÁRPÁDKISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2002.11.30. 21:20
Címkék
GÓLSZERZŐ
Horváth Gy. az 56. percben hét méterről továbbított a kapu bal alsó sarkába (0–1). Tüske a 83. percben bal oldali szögletrúgás után a beívelt labdát közvetlen közelről, előre vetődve fejelte a kapu bal oldalába (1–1)
SÁRGA LAP
Farkas A. (Horváth Gy. buktatásáért) az 50., Árki (reklamálásért) az 50., Pest K. (Tóth P. felvágásáért) a 62., Lőrinc (Sipos buktatásáért) a 85., Tóth P. (labdaelrúgásért) a 90. percben

SZÖGLETARÁNY: 11:1 (6:1)

A 9. percben vezette az első veszélyes támadást a Lombard, amely végén Farkas Attila középre ívelt labdáját Tüske Roland tíz méterről fejelte kapura, de a jobb alsó sarokba tartó labdát Herbert Roland hárította. A játék képe változatos volt, jó volt az iram, így mindkét kapu előtt több gólszerzési lehetőség adódott. A 15. percben Márton Gábor bal oldalról kapu elé ívelt labdáját Horváth Gyula ügyesen visszagurította a középen jó ütemben érkező Pest Krisztián elé, akinek 14 méteres lövése Farkas Viktor lábáról pattant szögletre. A másik oldalon Tóth Péter húzott el a bal szélen, majd középre küldte a labdát, amelyet Németh Tamás 12 méterről fejelt kapura, amely a léc alá tartott, de Herbert Roland ezúttal is nagyszerű érzékkel mentett. A második játékrészben is inkább a hazai csapat irányította a játékot, mégis a vendégeknek sikerült megszerezniük a vezetést. Az 56. percben a csapatkapitány Márton mintaszerű beadása után a középen tisztán álló Horváth Gyulának már csak arra kellett ügyelni, hogy a kapu melyik sarkába továbbítsa a labdát. A pécsiek vezető gólja után Glázer Róbert kettős cserét hajtott végre. és ez a lépés jó volt, mert a mérkőzés hajrájára rendezte sorait a szombathelyi csapat, és ez meghozta az egyenlítést. A 83. percben szögletrúgás utáni kavarodásban Tüske Roland szemfülessége nyomán sikerült pontot mentenie a hazaiaknak.

Mestermérleg

Glázer Róbert: – Közelebb álltunk a győzelemhez, kezdünk igazi csapat lenni.
Nagy Tamás: – Nagyon büszke vagyok az őszi teljesítményünkre.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik