NB I/B - Celldömölk–Diósgyőr 0–1

KISS ÁRPÁDKISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2002.10.26. 21:10
Címkék
Celldömölki VSE–Diósgyőri VTK 0–1 (0–0)

GÓLSZERZÔ
Montvai a 85. percben Vojtekovszki jobb oldalról középre belőtt labdáját 14 méterről továbbította a kapu jobb oldalába (0–1)
SÁRGA LAP
Sándor (szövegelésért) a 13., Dobos G. (Horváth I. buktatásáért) 43., Vámosi (Csíkvárt rúgta meg) 57., Jáger (Vén letalpalásáért) 60. percben
SZÖGLETARÁNY: 7:7 (5:3)

Az első játékrészben a vendégek birtokolták valamivel többet a labdát. Középen erőltették támadásaikat, így a szervezetten és fegyelmezetten játszó hazai csapat a középpályán már meg tudta akadályozni a DVTK próbálkozásait. Az első gólveszélyes helyzet a 30. percben adódott a vendégcsapat előtt. Bal oldali szögletrúgás után Montvai Tibor fejelhetett nyolc méterről kapura, de a labda centiméterekkel elkerülte a bal alsó sarkot. A másik kapu előtt Lengyel Miklós beadása után Csernák József fejelhetett nyolc méterről szintén kapura, a léc alá tartó labdát azonban Nagy Zoltán bravúrral szögletre tudta ütni. Az 50. percben Lengyel Miklós a balösszekötő helyéről emelhetett kapura tíz méterről, de az utolsó pillanatban a vendégcsapat védőinak sikerült tisztázni. A 75. percben Jáger Sándor eldönthette volna a mérkőzés sorsát. A jobbösszekötő helyén egyedül lépett ki, majd a kapujából kiinduló Nagy Zoltán mellett el akarta gurítani a labdát, de a diósgyőri kapus vetődve tisztázni tudott előle. A 84. percben celldömölki bal oldali támadás végén a beívelt labdát Csíkvár 10 méterről fejelte a jobb kapufára, amely visszavágódott a mezőnybe. Amíg mindenki a kimaradt hazai csapat helyzete miatt boszszankodott, addig az ellentámadás végén megszerezte a mérkőzés sorsát eldöntő találatot a Diósgyőr.

MESTERMÉRLEG
Horváth Tamás: – Amíg nem tudjuk kihasználni kínálkozó helyzeteinket, addig sok jóra nem számíthatunk az NB I B-ben.
Pajkos János: – Örülök a győzelemnek, öszszességében megérdemelten nyertük meg a találkozót.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik