Segítség az NSO archívumának használatához

Vágólapra másolva!
2002.05.18. 17:25
Címkék
Az archívumban jelenleg azokat a cikkeket találja meg, amelyek a Nemzeti Sport Online megújulása után, vagyis 2002. május 31-től kezdve jelentek meg az NS Online-on. Hamarosan a világhálóra az NSO 1997-es indulásától felkerült valamennyi cikket megtalálhatja az Archívumban, az adatok feltöltéséig azonban türelmét kérjük.Az útmutató melletti tábla felső ablakába kell beírnia a keresett szót vagy kifejezést.

Ügyeljen a megfelelő ékezetekre; ha több szót ír be, a program csak az abban a formában együtt előforduló kifejezéseket találja meg.

Gyorsabb a keresés, ha idő- és témakorlátot szab, vagyis kijelöl egy dátumot vagy egy időszakot, illetve szűkíti a rovatkínálatot.

Dátumozásnál ügyeljen a formátumra: 2000. november 27-e például: 2000-11-27

A találat/oldal ablakban kiválasztható, hogy oldalanként 10, 20, 30, 40 vagy 50 találatot jelenítsen meg a keresőprogram, valamint az is, hogy ezt csak címmel, vagy pedig címmel és rövid ismertetővel tegye.

A találatok jelen útmutató helyén jelennek meg. A találatok számát nem írja ki a program, de ha alul megjelenik a "Következő" gomb, akkor újabb oldalon újabb találatok láthatók.

A címsorra kattintva olvashatja el a címhez tartozó teljes cikket. A teljes cikk megtekintése után a jobb oldalon alul megjelenő "Vissza a találatokhoz" gomb segítségével választhat ki egy másik cikket a keresés eredményéből.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik